EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

15:26 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La nova infraestructura, inclosa en els pressupostos participatius i dotada de 310.000 euros, comptarà amb zones infantils, per a mascotes i biosaludables

Benidorm incrementa les zones verdes de La Cala amb un nou parc en l'avinguda Marina Alta´

07 setembre 2023
Benidorm incrementa las zonas verdes de La Cala con un nuevo parque en la avenida Marina Alta

L'Ajuntament de Benidorm manté la seua aposta per generar noves zones verdes en tots els barris de la ciutat, en este cas en la Cala, on avancen els treballs per a transformar en parc urbà una parcel·la de 3.200 metres quadrats que fins hui es trobava infrautilitzat. Dins de la campanya 'A peu de carrer', l'alcalde, Toni Pérez; els regidors de Participació Ciutadana i Parcs i Jardins, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate; els edils d'Espai Públic i Neteja Viària, Francis Muñoz i Luis Navarro; el vicepresident del Consell Veïnal, Antonio Zamora; i veïns han visitat esta parcel·la per a comprovar com avancen els treballs.

Toni Pérez ha explicat que "esta infraestructura verda ve a atendre una demanda veïnal, inclosa en el pressupost participatiu, posant a la disposició de la ciutadania un espai semiforestal que es trobava degradat i amb poc ús i dotant-ho de tots els servicis i comoditats necessaris perquè es convertisca en un nou punt de trobada i gaudi en la part alta de la Cala, on es localitzen dos centres educatius i un sanitari".

L'alcalde ha informat que el nou parc de l'avinguda Marina Alta comptarà "amb zones biosaludables per als nostres majors, una zona de 'Agility' per a mascotes, i un gran espai de jocs infantils tematitzats amb una tirolina central". A més, disposarà d'una zona enjardinada amb plantes mediterrànies i es reforçarà la massa forestal preexistent amb la plantació d'una vintena d'arbres.

L'alcalde ha incidit que "este tipus d'actuacions són les que fan barri i fan ciutat"; i ha reafirmat "el compromís de l'Ajuntament a continuar dotant de serveis i espais verds a totes les zones de Benidorm".

Al mateix temps, ha destacat que "este nou parc de l'avinguda Marina Alta és exemple i resultat de la gran aposta que fa huit anys va fer este Ajuntament per promoure la participació ciutadana efectiva, articulant el primer pressupost participatiu". Des de llavors, ha indicat, "cada any destinem més del 5% del pressupost d'inversions municipals a les actuacions que proposen i voten els veïns", com és el cas d'esta zona verda en la qual s'invertirà 310.559,33 euros.