EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

00:26 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El festival participa el dissabte en l'esdeveniment amb una carrossa que arriba "amb sorpreses"

El Benidorm Fest serà present en la desfilada del Pride

07 setembre 2023
Benidorm Fest.
Benidorm Fest.

El Benidorm Fest estarà molt present este dissabte en la desfilada del Pride de la ciutat, ja que comptarà amb una carrossa pròpia que arriba "amb sorpreses", segons ha avançat hui el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles. Una desfilada, la Parada, que congrega a milers de persones al llarg del seu recorregut, que s'iniciarà a partir de les 17.00 hores des del Racó de l'Oix i que discorrerà pel Passeig de Llevant i un tram de l'avinguda Mediterrani fins a aconseguir l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Ja en el recinte, se celebrarà la festa principal del Benidorm Pride.

Encara que no revelat aqueixes sorpreses, Carrobles ha lliscat que "en la carrossa del Benidorm Fest podria haver-hi algun rostre lligat al certamen musical" que novament se celebrarà a la ciutat a la fi de gener i principis de febrer, sumant així la seua tercera edició.

L'edil ha explicat que "el Benidorm Fest ha volgut ser present en esta cita festiva i de reivindicació del col·lectiu LGBTIQ+, un públic tradicionalment entusiasmat amb Eurovisió i també amb el Fest i que any rere any participa massivament en el Benidorm Pride, esdeveniment que s'està celebrant des de dilluns passat, que tanca el calendari de l'Orgull europeu i que congrega a la ciutat a més de 20.000 persones".