EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

15:51 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament instal·larà contenidors de recollida al voltant de les extensions administratives

Benidorm estendrà la campanya 'Taps per a una nova vida' a tots els barris

28 setembre 2022
Campaña Tapones.

Col·labora amb la iniciativa de la Fundació SEUR, que destina l'import del reciclatge dels taps a ajudar a menors amb malalties no cobertes pel sistema sanitari.

L'Ajuntament de Benidorm estendrà la campanya solidària 'Taps per a una nova vida' a tots els barris de la ciutat. Així ho ha avançat hui la regidora de Medi Ambient i Sanitat, Mónica Gómez, que ha recordat que "l'Ajuntament col·labora amb esta campanya de la Fundació SEUR, que té per objectiu final ajudar a menors que patixen malalties no cobertes pels sistemes sanitaris ordinaris".

La dinàmica d'esta campanya consistix "a recollir taps de plàstic i entregar-los a una empresa especialitzada que s'encarrega del seu reciclatge, convertint-se cada tona de taps en diners que es destina dels menors que ho necessiten".

Gómez ha assenyalat que "els veïns de Benidorm sempre es bolquen amb les iniciatives solidàries i per això volem facilitar-los que també en este cas el facen, acostant la campanya a tots els barris de la nostra ciutat". Per a això, "en les pròximes setmanes instal·larem contenidors de recollida al voltant de les cinc extensions administratives: Maravall, Beniardà, Racó de l'Oix–avinguda Juan Fuster Zaragoza, els Tolls i la Cala –carrer Secretari Juan Antonio Baldoví–".

L'edil ha recordat que "des d'ahir mateix ja es poden depositar taps de plàstic en el contenidor de recollida que hi ha instal·lat en l'avinguda de l'Aigüera, al costat de l'Ajuntament i enfront del carrer de l'Hondo".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file