EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

04:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El curs comença l'11 d'octubre, hi ha 50 places disponibles i el termini de matriculació ja està obert

Benidorm torna a acollir les Aules de l'Experiència de la Universitat Miguel Hernández per a majors de 55 anys

28 setembre 2022
Aulas de la Experiencia

Les dependències del Centre Social 'José Llorca Linares' tornaran a acollir les classes de les Aules de l'Experiència (Aunex) de la Universitat Miguel Hernández a partir del pròxim 11 d'octubre, en horari de 16.30 a 19.30 h els dimarts i dijous.

El curs finalitzarà l'11 de maig. El nombre de places és de 50 alumnes i el preu de la matrícula establida per la Universitat Miguel Hernández per al curs complet és de 110 euros.

Les Aules de l'Experiència és un projecte educatiu emmarcat en el Programa Integral per a Majors de la UMH que va començar en 1999 amb l'objectiu d'atendre la demanda educativa i potenciar la cultura i millora de la qualitat de vida de les persones majors de cinquanta-cinc anys a través d'un programa educatiu impartit per professorat universitari.

Benidorm és seu d'este projecte des de l'any de la seua creació i, un any més, l'Ajuntament, per mitjà d'un conveni amb la UMH garantix la continuïtat de les Aunex per al curs 2022-23 coordinada per la Regidoria de Benestar Social. L'únic requisit per a accedir és ser major de cinquanta-cinc anys i no calen estudis previs.

El curs acadèmic consta de set assignatures de 15 hores de duració cadascuna i es completa amb un cicle de seminaris que amplien els continguts impartits fins a final de maig de l'any que ve. Les assignatures tenen continguts teòrics i pràctics i el material serà entregat pel professorat directament o via correu electrònic.

Les assignatures que s'impartiran enguany són: Aiguamolls i espais naturals, sociologia, història de la química, criminologia, economia política, memòria i el dret i la justícia. Al final del curs els alumnes rebran un certificat d'aprofitament d'este, per assistència.

El termini de matriculació es va obrir el passat 19 de setembre i ha de fer-se per via telemàtica a través de l'enllaç: https://sabiex.umh.es/aunex

Els qui no puguen fer-ho des dels seus domicilis poden acudir a la Regidoria de Benestar Social al carrer Pintor Ufanós els dies 28 i 30 d'este mes i 3 d'octubre de 9 a 13 hores per a ajudar-los en la matriculació. Per a això hauran d'aportar DNI i targeta bancària associada a l'aplicació del telèfon mòbil per a fer el pagament. També poden rebre més informació en el telèfon 96-6800931 i en el correu electrònic aunexbenidorm@gmail.com.