EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

05:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa naix de l'acord entre Ajuntament, entitats empresarials i pàrquings, i aconseguix a 1.500 places

Benidorm avança a este dissabte l'hora gratuïta en 5 'pàrquings' per consumir en el comerç, oci i hostaleria de la ciutat

04 juny 2021
Benidorm adelanta a este sábado la hora gratuita en 5 ‘parkings’ por consumir en el comercio, ocio y hostelería de la ciudad

La iniciativa '#BenidormMásCerca' es complementa amb pantalles, opis i cartelleria per a marcar l'itinerari des de les principals entrades a la ciutat fins als aparcaments

Benidorm avança a este dissabte, 5 de juny, la posada en marxa de la iniciativa '#BenidormMásCerca', amb la qual s'oferix la primera hora d'aparcament gratuït en 5 pàrquings a les persones que consumisquen més de 20 euros en establiments comercials, d'oci, restauració i hostaleria de la ciutat. El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, i Álex Frattini, en representació de les associacions empresarials, han recordat que el programa '#BenidormMásCerca' cerca "fomentar el consum i la reactivació econòmica de Benidorm, afavorint l'aparcament, sobretot en la zona centre".

Frattini ha recordat que '#BenidormMásCerca' sorgix "del treball conjunt i acord entre l'Ajuntament, les entitats empresarials i cinc pàrquings de la ciutat", i aconseguix "a 1.500 places d'aparcament". Concretament, s'han sumat a esta iniciativa els quatre pàrquings públics de la ciutat - Aigüera, Tomás Ortuño, Mercat i Ametlla de la Mar– i un privat –Russafa–, la qual cosa es traduïx en quatre opcions d'estacionament en la zona centre i una en el Racó de l'Oix.

De Zárate ha agraït als cinc 'pàrquings' que s'hagen adherit a esta campanya, i posen a la disposició de la ciutat "tal quantitat de places d'estacionament" sobretot "si tenim en compte que algun d'ells està signant ja ocupacions per damunt del 90% durant els caps de setmana".
Referent a això, el regidor de Mobilitat ha informat que "en els últims caps de setmana s'ha registrat l'entrada de més 20.000 vehicles", i també "dades importants de consum en bars, restaurants i comerç, que encara no estan al nivell de 2019, però que sí que confirmen una recuperació de l'activitat i que anticipen que el de 2021 pot ser un bon estiu".

A més de la gratuïtat de la primera hora d'aparcament, '#BenidormMásCerca' preveu altres accions "que es posaran en marxa en els pròxims dies i al llarg del mes de juny", com "la instal·lació de 10.000 cartells informatius de la campanya" i la instal·lació de 15 cartells direccionals que "marcaran el recorregut des de les principals entrades a Benidorm fins als aparcaments adherits", i en els quals també s'informarà sobre la ubicació de les platges, zones comercials, d'oci i restauració i altres punts d'interés. També s'instal·laran tres pals publicitaris i pantalles en les tres principals entrades a la ciutat –en les avingudes Joan Pau II, Beniardà i Comunitat Europea–, en les quals s'exhibirà informació sobre esta campanya i vídeos promocionals del destí.

Per a donar major difusió al programa '#BenidormMásCerca' es col·locaran "50 opis en diferents municipis de la comarca" i s'emetran falques radiofòniques.

Així mateix, l'edil ha avançat que "en els pròxims dies seguirem amb les taules de treball entre els departaments de Mobilitat, Comerç i Desenvolupament Local i les associacions empresarials per a ultimar altres mesures que afavorisquen la consecució dels objectius del '#BenidormMásCerca'".

Operativa per a obtindre la primera hora gratuïta en els pàrquings 
Per a beneficiar-se de la primera hora d'estacionament gratuïta en els pàrquings de l'Aigüera, Tomás Ortuño, Mercat, Russafa i Ametlla de  Mar hi haurà prou amb presentar a l'entrada el tiquet que confirme el consum de més de 20 euros en comerços, bars, cafeteries, restaurants o locals d'oci de Benidorm.

Audios relacionados
Corte voz 1 Alex Frattini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 González de Zárate
Audio file