EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En esta segona convocatòria les ajudes s'obrin, entre altres, a determinats comerços, taxis, perruqueries i centres d'estètica, o centres de rentada i tintoreries

La nova fase d'Ajudes Parèntesis es podran sol·licitar a partir del divendres 11 de juny

04 juny 2021
La nueva fase de Ayudas Paréntesis se podrán solicitar a partir del viernes 11 de junio

També poden participar mercantils i autònoms dels sectors de la primera fase sense domicili fiscal a Benidorm, però amb establiment a la ciutat
Les bases poden consultar-se en la Seu Electrònica

La nova fase d''Ajudes Parèntesi' es podrà sol·licitar a partir del divendres 11 de juny a les 09.00 hores, segons ha informat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, qui ha indicat que les bases d'esta convocatòria –publicades hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP)– poden consultar-se en la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org.

Gómez ha detallat que "en esta segona fase ampliem el ventall d'empreses i professionals de fins a 10 treballadors que poden beneficiar-se d'esta injecció econòmica de 2.000 euros, a la qual s'afigen 200 euros 'extra' per cada treballador donat d'alta a 31 de desembre de 2020". "Tractem així d'arribar al màxim nombre possible d'empreses i autònoms de Benidorm que lluiten cada dia per mantindre la seua activitat i l'ocupació", ha agregat.

Segons ha explicat l'edil, d'esta segona convocatòria d''Ajudes Parèntesis' poden participar "les empreses i autònoms dels sectors inclosos en la primera fase sense domicili fiscal a Benidorm, però amb un establiment obert a la ciutat"; així com "nous sectors, entre altres els relatius al comerç, el taxi, les perruqueries i centres d'estètica o els centres de rentada i tintoreries". Els nous CNAE inclosos en esta convocatòria estan recollits en l'annex de les bases.

Per a esta nova fase hi ha una dotació econòmica de prop de 3,2 milions d'euros, finançats per la Generalitat, la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament.

Després de recordar que en la primera fase de les 'Ajudes Parèntesi' s'ha arribat a prop de 900 empreses i autònoms i s'han concedit una mica més de 2 milions d'euros, Gómez ha assenyalat que "en esta nova convocatòria mantenim el mateix procediment de presentació telemàtica de sol·licituds a través de la Seu Electrònica.

La regidora ha apuntat que "hem decidit obrir el termini de presentació al cap de cinc dies hàbils des de la publicació de les bases en el BOP per a així donar als possibles beneficiaris temps suficient per a recopilar tota la documentació necessària i així formalitzar una única sol·licitud, evitant les duplicitats d'expedients per a agilitar la seua avaluació i resolució".

D'esta manera, el termini de presentació s'inicia a les 09.00 hores del divendres 11 de juny i estarà obert fins a les 23.59 hores del dia 2 de juliol.

A més d'esta segona fase d''Ajudes Parèntesi', l'Ajuntament ha aprovat també una nova línia d'ajudes, en este cas dotada amb 3 milions d'euros de recursos 100% municipals i dirigida al sector de l'allotjament de la ciutat: hotels, càmpings, pensions, hostals, bloc d'apartaments i empreses gestores. En els pròxims dies s'informarà dels terminis de sol·licitud d'estes ajudes al sector de l'allotjament, que preveuen prestacions que "van des dels 1.000 als 90.000 euros en funció de la categoria i nombre d'habitacions o apartaments de l'establiment.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file