EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

18:07 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les classes de reforç per a l'alumnat de Primària seran del 5 de juliol al 26 d'agost

Benidorm augmenta les places del Programa de Suport Educatiu d'Estiu, que es desenvoluparà en el CEIP Leonor Canalejas

03 juny 2022
Programa PAEV.

La inscripció està oberta fins al 23 de juny i es concediran fins a 30 beques que cobrirà el 100% del cost del PAEV.

La Regidoria d'Educació prepara una nova edició del Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV), que enguany es desenvoluparà en les instal·lacions del CEIP Leonor Canalejas i que oferix més places que en anys anteriors. Concretament, i una vegada superades les restriccions a les quals va obligar la pandèmia, l'oferta "serà de 90 places, un augment amb el qual volem arribar al màxim alumnat possible", segons ha informat l'edil de l'àrea, Maite Moreno.

Moreno ha recordat que "el PAEV és un programa dirigit a l'alumnat de Primària que al llarg del curs no ha obtingut bons resultats acadèmics i que requereix classes de reforç per a començar el pròxim curs en millors condicions".

Les classes i activitats pedagògiques del PAEV s'iniciaran el pròxim 5 de juliol i es prolongaran fins al 26 d'agost. Com és habitual, s'establiran dos torns. En el primer, de 09.00 a 11.00 hores, participarà l'alumnat de 2n, 4t i 6é de Primària; mentre que d'11.30 a 13.30 hores serà el torn dels estudiants de 1r, 3r i 5é. En eixes dos hores de classe diàries de dilluns a divendres, els estudiants de cada curs reforçaran matèries curriculars –com a Matemàtiques, Llengua Castellana, Valencià i Anglès–, i treballaran tècniques d'estudi, jocs d'atenció i raonament verbal i matemàtic.

La inscripció per al PAEV ja està oberta i es pot formalitzar fins al 23 de juny en el departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament, en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya. El preu general del programa és de 70,04 euros, si bé hi ha preus reduïts per a famílies nombroses, monoparentals, amb diversitat funcional, d'acolliment, o amb pares o tutors amb Carnet Jove, jubilats o pensionistes. A més, l'assistència al PAEV serà gratuïta per a famílies nombroses o monoparentals especials o amb diversitat funcional superior al 33%.

Moreno ha indicat que "com en edicions anteriors, la Regidoria d'Educació concedirà un màxim de 30 ajudes individualitzades que cobriran el 100% del cost del programa". La concessió d'estes ajudes es mesurarà per criteris de renda i baremació. La sol·licitud pot cursar-se fins al 14 de juny.

L'edil ha recalcat que "tant les bonificacions de preus com les beques estan dirigides exclusivament a famílies empadronades a Benidorm".

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file