EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

16:47 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els vehicles que vulguen arribar a la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya i l'avinguda l'Aigüera hauran d'accedir des del carrer Russafa

El tram del carrer Primavera entre Estiu i Emilio Ortuño estarà tancat al trànsit el matí del diumenge

03 juny 2022
Calle Primavera.

El tram del carrer Primavera entre les vies Estiu i Emilio Ortuño romandrà tancada al trànsit diumenge que ve, 5 de juny, en horari de demà a causa d'unes obres que s'estan executant en la zona, segons han informat hui des de la Regidoria de Mobilitat.

Al llarg del matí, els turismes, motocicletes i furgonetes que accedisquen a Primavera podran circular fins al carrer Estiu, sent desviats per esta via fins a Emilio Ortuño. Els vehicles pesants no podran accedir a esta zona. Mentre dure el tall, els vehicles que vulguen arribar a la plaça de Ses Majestats els Reyes d'Espanya o l'avinguda de l'Aigüera hauran d'accedir des del carrer Russafa.

L'edil de l'àrea, José Ramón González de Zárate, ha assenyalat que "hem optat per consensuar amb l'empresa que estos treballs es desenvolupen en diumenge, perquè és el dia amb menys trànsit rodat i per als vianants en la zona i, en conseqüència, el dia que menys afeccions es generen".