EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

18:52 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita serà el 9 i 10 de juny i portarà com a lema 'Dels casos d'ús a la Plataforma Intel·ligent de Destinacions'

Benidorm torna a acollir al congrés 'Digital Tourist' d'Ametic, la patronal de la indústria digital

03 juny 2022
Turismo. Aemetic.

Destacats experts debatran en 12 taules sobre la situació actual i les necessitats del sector després de la pandèmia.

El Saló 'Actes de l'Ajuntament de Benidorm tornarà a acollir els pròxims 9 i 10 de juny una nova edició del congrés Digital Tourist que organitza Ametic, la patronal de la indústria digital espanyola, i que tornarà a ser una trobada de referència per als responsables de les Destinacions Turístiques Intel·ligents.

L'esdeveniment, amb el títol 'Dels casos d'ús a la Plataforma Intel·ligent de Destins', facilitarà l'intercanvi de coneixement i experiències en un moment clau perquè el sector ocupe de nou l'estratègic rol econòmic i social que tenia abans de la pandèmia. Sota esta premissa es debatrà sobre les principals temàtiques de les tecnologies digitals que vindran marcades per la implementació de la Component 14 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) i com la tecnologia és clau per a guanyar competitivitat en el turisme.

La inauguració del congrés tindrà lloc a les nou del matí amb la presència del president d'Ametic, Pedro Mier, del secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, i de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez. La clausura, per part seua, serà a càrrec de la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Prendran part en el congrés personalitats i experts com Enrique Martínez, president de Segittur; Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme; Alberto Palomo, de l'Oficina de la dada de la Secretaria d'Estat de Digitalització i IA; o Immaculada de Benito, directora del Consell de Turisme de CEOE, entre altres.

En total hi haurà 12 taules de debat que seran el fil conductor per a conéixer la situació real i les necessitats del sector turístic provocades per la Covid-19. Així, Benidorm tornarà a albergar un fòrum referent en l'anàlisi de les transformacions de les destinacions turístiques intel·ligents i en la proposició de pautes a seguir a aquells que desitgen traçar un camí marcat per la intel·ligència turística.