EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

17:44 PM

HORA BENIDORM

9ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els 650 establiments i servicis començaran a cobrar els bons-consum canviats la setmana vinent

L'Ajuntament aprova el pagament dels 1,8 milions de la campanya #BenidormTeDaMás

03 juny 2022
El Ayuntamiento aprueba el pago de los 1,8 millones de la campaña #BenidormTeDaMás

L'impacte econòmic de la iniciativa ha sigut de 5 milions d'euros i d'ella ha participat el 73% dels empadronats majors d'edat.

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui el pagament de la primera remesa de la campanya #BenidormTeDaMás, que "ascendix a 1.819.220 euros i que engloba pràcticament la totalitat dels bons-consum canviats", segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez.

Toni Pérez ha assenyalat que "a penes tres dies després de finalitzar esta edició de la campanya, s'han completat els tràmits perquè els 650 establiments i serveis que han participat de la campanya puguen cobrar l'import que els correspon pels bons-consum que han recepcionat, de manera que la injecció econòmica serà pràcticament immediata". Així, ha precisat que "una vegada aprovat l'abonament per part de la JGL, és qüestió de dies que les empreses i autònoms reben els ingressos en els seus comptes bancaris".

L'alcalde ha destacat que "igual que en l'edició anterior, la que es va dur a terme coincidint amb Nadal, també en esta ocasió ens vam comprometre al fet que el teixit productiu rebera de manera ràpida esta injecció econòmica i així serà"; i ha aclarit que "en els pròxims dies s'aprovarà una segona remesa amb els últims bons, aquells en els quals s'ha detectat alguna incidència". Una segona remesa que "serà d'un import molt residual, a penes uns milers d'euros, ja que el gruix es liquida ara en esta primera remesa d'1,8 milions d'euros".

Toni Pérez ha afirmat que "una vegada més el balanç de #BenidormTeDaMás és molt satisfactori, perquè esta segona edició de la campanya s'ha tancat amb un impacte econòmic de 5 milions d'euros en un moment clau per a les famílies i per al teixit productiu".

En data del dimecres, s'havien verificat 181.795 bons-consum canviats entre el 16 i el 31 de maig. En els últims dies, s'han verificat 127 bons més, la qual cosa eleva la xifra total a 181.922, més d'11.000 més que en la primera edició de #BenidormTeDaMás.

Al llarg de la campanya s'han descarregat 205.177 bons. Esta xifra implica que el 82,07% de les persones que podien participar d'esta iniciativa –empadronats majors de díhuit anys– han descarregat els seus bons. D'ells, quasi el 73%, 36.394 usuaris, els han utilitzats com a descompte en les seues compres o consumicions, llançant un volum de compra de 5 milions d'euros.

Com ja va indicar dies arrere, Toni Pérez ha recalcat que "a la vista del resultat de la campanya, podem certificar que #BenidormTeDaMás ha tornat a ser un èxit com ja ho va ser en la seua primera edició el passat Nadal".

De fet, "l'impacte" d'"aquest producte nascut a Benidorm" ha provocat que "estiga sent replicat en molts Ajuntaments". A més, "la Diputació Provincial d'Alacant, en un gest magnífic de tindre clares les coses, ha injectat economia en tots els municipis de la província perquè s'acullen a esta mena de programes". De fet, el mateix Ajuntament de Benidorm ha sol·licitat acollir-se a la convocatòria de fons llançada per l'organisme provincial per a campanyes de foment del consum sota la fórmula dels bons-consum, i que establix per a la ciutat una ajuda de 292.491 euros.

Dinàmica de la campanya

#BenidormTeDaMás es dirigia a les persones majors d'edat empadronades a Benidorm a data 1 d'abril de 2022, les quals podien sol·licitar fins a cinc bons consum de 10 euros cadascun. Els bons, nominatius mitjançant un codi QR associat a un DNI o NIE, podien ser emprats com a descompte en compres iguals o superiors a 20 euros en els establiments adherits a la campanya, de manera que per cada compra de 20 euros es podia emprar un bo de deu amb un màxim de 100 euros de compra i 50 euros de descompte.

Audios relacionados
Corte voz 1- Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte Voz 3 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte Voz 4 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 - Toni Pérez
Audio file