CURS DE FORMACIÓ PER A CRE EN BENIDORM

18/02/2017 -
09:00 a 18:30
0
0
CURS DE FORMACIÓ PER A CRE EN BENIDORM

CURS DE FORMACIÓ PER A CRE EN BENIDORM (Consumidor Reconegut com a Expert)

El pròxim 18 de febrer tindrà lloc a la Casa del Fester “Diego Cano Enguera” de la nostra ciutat una jornada de formació per a CRE (consumidors reconeguts com a experts) en les modalitats de “Despertà” i “Correfoc” per a adults (majors de 15 anys) i “Despertà” per als menors de 15 anys.

Esta jornada està organitzada per la Federació d'Agrupacions CRE de la Comunitat Valenciana, FEDERCRE, i compta amb la col·laboració de CREVALENCIA i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Benidorm.

Inscripcions al telèfon 966 801 700 de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Benidorm  o a la web www.crevalencia.org

Els cursos per adults (majors de 15 anys) seran en les modalitats de "Despertà" i "Correfoc". Horaris: de 9'00 a 13'00 hores.

El curs per a menors (<15 anys) soles tindrà la modalitat de "Despertà". Horaris: de 16'00 a 18'30 hores.

Per a participar als cursos de formació de Consumidors Reconeguts com a Experts -CRE- cal pertànyer a una colla, grup, comissió festera o associació amb personalitat jurídica pròpia, que dispose d'un CIF i d'almenys un Responsable de Grup CRE amb acreditació en vigor expedida per la Delegació del Govern i vinculada a l'associació.

Si encara no disposeu de Responsable de Grup CRE a la vostra entitat NO PODEU participar als cursos de CRE.

Preus: 8 € una modalitat i 12 € les dos.

Les recaptacions obtingudes per l'organització dels cursos de formació per part de FEDERCRE es destinaran a la recuperació de festivitats perdudes en aquells pobles que estiguen interessats i els donen la seua confiança per a desenvolupar sense obstacles el seu projecte de recuperació.