CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:17 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa té com a objectiu orientar a estudiants de 4t de l'ESO i FP bàsica sobre el seu futur educatiu, formatiu i laboral

Prop de 2.000 estudiants de tota la comarca participen en la 5a Fira Educativa i de Formació Professional de Benidorm

10 maig 2024
Cerca de 2.000 estudiantes de toda la comarca participan en la 5ª Fira Educativa y de Formación Profesional de Benidorm

El Carrer de Pilota del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acull durant tota la jornada d'este divendres la 5a edició de la Fira Educativa i de Formació Professional de Benidorm, la segona de caràcter comarcal, que està sent un any més un èxit de participants i alumnat. L'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, ha visitat este matí els diferents estands que componen la Fira, on ha pogut departir amb docents, alumnes i altres participants sobre la mateixa i presenciar algunes de les exhibicions que s'estan duent a terme.

A més de Toni Pérez, en la visita institucional també han participat les regidores d'Educació i Joventut, Maite Moreno i Ana Soliveres; així com edils d'Educació d'altres municipis veïns, com la Vila Joiosa, l'Alfàs del Pi i Altea; a més d'altres membres de la Corporació municipal benidormera; la prospectora d'FP de l'àrea 13; i altres tècnics de l'àrea educativa.

Durant tot el matí, més de 1.500 estudiants de 4t de l'ESO i FP bàsica de dotze centres educatius de Benidorm i d'altres localitats de la Marina Baixa han passat pel Carrer de Pilota del Palau per a conéixer al detall les possibilitats educatives, formatives i laborals al seu abast, tant a la comarca com fora d'ella. Igualment, està previst que al llarg de la vesprada assistisquen també al voltant d'uns 500 jóvens fins a l'horari de tancament de la fira, previst per a les 18 hores.

En la mateixa participen dotze centres educatius que impartixen cicles formatius a la comarca, amb un total de 17 famílies professionals, així com universitats públiques, privades o distància; l'Escola Oficial d'Idiomes; el CdT Domingo Devesa de Benidorm; la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local; Creu Roja; acadèmies d'estètica; agències d'ocupació i desenvolupament local; o la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, entre altres. Tots ells han desplegat, al llarg de 22 estands, tota la seua oferta formativa, educativa o laboral, amb la finalitat de servir com a guia als jóvens que han de decidir cap a on orientar el seu futur.

Toni Pérez ha recordat que "en 2018 des de la Regidoria d'Educació impulsem esta Fira Educativa per a reforçar la important tasca que realitzen els departaments d'Orientació dels centres educatius i per a això generem una cita i espai únics on l'alumnat poguera conéixer totes les opcions laborals i formatives que hi ha a la comarca, fins i tot fora d'ella, de cara al seu futur més immediat".

L'alcalde també ha recordat que, per segon any consecutiu, la Fira es convertix "de nou en una cita de caràcter comarcal, amb vocació de continuïtat i en el qual la nostra població més jove té un recurs molt valuós a l'hora de planificar el seu futur educatiu i laboral". L'alcalde, ha subratllat que "una vegada més Benidorm, torna a ser tractor d'iniciatives que beneficien al conjunt de la comarca, compartint així recursos i generant sinergies entre municipis".

Per part seua, l'edil d'Educació, Maite Moreno, ha destacat que en esta edició "una de les grans novetats és la nova FP Dual, una modalitat que es realitza en règim d'alternança" entre centres educatius i empreses, la qual cosa permet als estudiants "adaptar-se al màxim" a les necessitats laborals de la zona.

L'edil ha agregat que esta 5a Fira Educativa continua esta vesprada, en horari de 15.30 a 18 hores, una franja en la qual la fira està oberta al públic en general.

Audios relacionados
Corte voz Maite Moreno
Audio file