CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

04:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Diumenge que ve se celebra el Dia Mundial d'esta malaltia, que han commemorat hui amb una pancarta a l'Ajuntament de Benidorm

Asofiben inicia les seues activitats per a visibilitzar i conscienciar sobre la fibromiàlgia

10 maig 2024
Asofiben inicia sus actividades para visibilizar y concienciar sobre la fibromialgia

L'Associació de Fibromiàlgia de Benidorm (Asofiben) ha començat hui les activitats per a commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia, que se celebra este pròxim diumenge 12 de maig. La primera cita ha tingut lloc este matí amb la col·locació d'una pancarta al·lusiva en la plaça de l'Ajuntament al costat de la qual han posat l'alcalde Toni Pérez i membres de la corporació municipal amb representants de l'associació i la seua junta directiva, així com professionals i afectades pertanyents a esta.

Durant el dia de hui han instal·lat diverses taules informatives en la confluència dels carrers Gambo i Martínez Alejos per a oferir informació als interessats, visibilitzar la malaltia i mostrar com és la realitat diària de les persones afectades. Per a Demà dissabte han organitzat un menjar a les 14 hores en un restaurant de la ciutat per a celebrar el vinté aniversari de l'associació.

Asofiben és una associació de Benidorm entre els objectius de la qual es troba millorar la qualitat de vida de les persones afectades, així com promoure una societat més igualitària i inclusiva.