La 'Zona de Residents' s'amplia en el Racó de l'Oix amb 35 places al carrer Berlín

Estes places ja estan operatives i eleven a prop de 250 les disponibles en el barri
0
0
La 'Zona de Residents' s'amplia en el Racó de l'Oix amb 35 places al carrer Berlín
La 'Zona de Residents' s'amplia en el Racó de l'Oix amb 35 places al carrer Berlín

El Racó de l'Oix compta des de hui amb 35 noves places d'aparcament exclusiu per a empadronats en ampliar-se la Zona de Residents al carrer Berlín. D'esta manera, els conductors residents a Benidorm disposen ja de prop de 250 places d'estacionament exclusiu en este barri de la ciutat, localitzades principalment en els voltants de les avingudes Ametlla de Mar i Estocolm i al costat dels camps de futbol 'Antonio López'.

Des de l'àrea de Mobilitat, que dirigix l'edil José Ramón González de Zárate, han recordat que després de la incorporació d'estes noves places, la 'Zona de Residents' opera ja en set vies del Racó de l'Oix: en l'avinguda Mònaco, Estocolm —entre Amsterdam i París—, Amsterdam i París —totes dos en els trams entre Ametlla de Mar i Estocolm—, carrer Rom —entre Mònaco i Estocolm—, i Zamora —entre Almirall Bernat de Sarrià i l'accés per als vianants als camps de futbol Antonio López— i la seua prolongació.

Amb estes 35 noves places, la 'Zona de Resident' frega ja els 3.250 estacionaments en diferents punts de la ciutat: Colònia Madrid, Centre, La Cala, Racó de l'Oix i l'Eixample de Llevant.

La targeta adhesiva per a poder aparcar en 'Zona de Residents' es pot tramitar en el departament de Mobilitat —situat en la tercera planta de l'Ajuntament— en horari de 09.00 a 13.00 hores. Per a accedir a esta targeta només cal estar empadronat a Benidorm, ser titular d'un turisme o furgoneta xicoteta i abonar a la ciutat l'impost de vehicles. També poden estacionar en 'Zona de Residents' en les mateixes condicions els vehicles de les empreses que tenen el seu domicili fiscal a Benidorm i que paguen a la ciutat l'impost de circulació (IVTM) d'estos.