La Vuelta torna a Benidorm per a recórrer deu quilòmetres i mig del seu terme municipal en la segona etapa

L'alcalde Toni Pérez, destaca l'alt valor promocional que proporciona la prova en l'àmbit internacional
0
0
La Vuelta torna a Benidorm per a recórrer deu quilòmetres i mig del seu terme municipal en la segona etapa
La Vuelta torna a Benidorm per a recórrer deu quilòmetres i mig del seu terme municipal en la segona etapa

El ciclisme d'elit torna este estiu a Benidorm. Així ho ha fet saber este matí l'alcalde, Toni Pérez, durant la presentació de la segona etapa de la Volta que eixirà de la ciutat el 25 d'agost. En la presentació de l'etapa ha estat acompanyat pel diputat provincial d'Esports, Juan José Castelló i el director de la Volta 2019, Javier Guillén. En esta segona etapa es recorreran 10,5 km pel terme municipal travessant la zona de Ponent, i es dirigirà després cap a l'interior muntanyenc de la província per a tornar a la costa, 193 km després, per a fer meta a Calp.

"La Vuelta —ha dit Toni Pérez— torna a Benidorm", amb la "passió" d'una segona etapa en la qual la ciutat "podrà albergar esport al més alt nivell" amb l'"alt valor promocional" que això suposa. L'alcalde ha agraït a la Diputació i al seu president, César Sánchez, la "visió" que han tingut "confiant la promoció de la província en una organització com la Vuelta" que, a més, "sempre té a Benidorm jalonant una de les seues etapes més potents".

La segona etapa de la Vuelta 2019 "que és la nostra", ha assenyalat Pérez, és "molt completa". Amb un recorregut "molt de la Marina Alta i de la Marina Baixa, que cobrix pràcticament tota la comarca". Toni Pérez ha confirmat el total suport de la ciutat a l'esdeveniment."La passió que ens toca —ha significat— és bolcar-nos des de Benidorm perquè el pilot i tota l'organització siguen magníficament rebuts".

Per part seua, Juan José Castelló ha posat l'accent en "el ferm" compromís de la Diputació "amb l'esport en general, amb la Vuelta i la seua organització en particular". Una prova ciclista que enguany disputarà tres etapes en terres alacantines. Una aposta pel ciclisme d'elit que "potencia els valors que transmeten els esportistes" i el turisme esportiu que aporta l'"efecte desestacionalitzador de la temporada turística", en unes ocasions anticipant-la i en altres allargant-la, "a través del qual —ha precisat el diputat d'Esports— generem riquesa, economia, ocupació i noves oportunitats per als municipis.

Finalment, Javier Guillén ha precisat que "per a nosaltres estar a Benidorm és obligat" perquè "volíem fer valdre les joies turístiques de la província". De fet, és la localitat de la província que més vegades ha sigut eixida o meta en la prova ciclista. El director de la Vuelta ha volgut destacar "una dada incontestable", Benidorm és l'única que "competix de tu a tu amb Madrid o Barcelona". D'altra banda, des de l'organització, han aclarit que els corredors volen vindre a Benidorm "pel clima, per recorregut i també per la qualitat dels seus hotels", que compten amb un gran avantatge: "són molt competitius —ha precisat— en l'àmbit de qualitat i de preu, cosa que és valorada molt positivament pels equips".