Uns 700 esportistes participen el diumenge a Benidorm en la 1a etapa del triatló 'Triwhite Cup'

0
0
Uns 700 esportistes participen el diumenge a Benidorm en la 1a etapa del triatló 'Triwhite Cup'
Uns 700 esportistes participen el diumenge a Benidorm en la 1a etapa del triatló 'Triwhite Cup'

La prova es disputa en tres categories i la inscripció està oberta fins a la mitjanit

Uns 700 esportistes de 150 clubs nacionals participaran este diumenge, 23 d'abril, a Benidorm en la primera etapa de la VI Triwhite Cup, el circuit de Triatló més important i popular del Mediterrani i que es desenrotlla en tres comunitats autònomes: la Valenciana, Regió de Múrcia i Andalusia.

La regidora d'Esports de Benidorm, Ana Pellicer, ha informat que esta prova, organitzada per White Go For It amb la col·laboració de l'Ajuntament, es disputarà en tres categories diferents: Olímpica, Sprint i Supersprint". La primera eixirà a les 08.00 hores de la confluència de les avingudes Vicente Llorca Alòs i Murtal, en la primera línia de la platja de Ponent, i en ella els triatletes hauran de cobrir 1.500 metres nadant per a després recórrer 40 quilòmetres amb bicicleta i concloure amb 10 de carrera a peu.

En la categoria Sprint, tindrà la seua eixida a les 10.30 hores, els participants nadaran durant 750 metres abans d'enfrontar-se a 20 quilòmetres amb bicicleta i a 5 de carrera a peu. Finalment, al voltant del migdia prendran l'eixida els triatletes inscrits en categoria Supersprint, que hauran de nadar 300 metres, pedalejar durant 10 quilòmetres i cobrir a peu una distància de 2,5 quilòmetres.

Pellicer ha destacat que la Triwhite és "una prova amb diversitat en les categories, la qual cosa possibilita la participació i gaudi de tots els triatletes, siguen professions, amateurs o iniciats". Així mateix, ha destacat l'importantíssim volum d'inscrits; i ha afegit que amb proves com esta "Benidorm consolida la seua aposta i oferta del segment del turisme esportiu".

El termini d'inscripció està obert fins a esta mitjanit.

En etapes successives, la Triwhite Cup viatjarà a Alacant, Sevilla, Carboneras i San Javier.