Tornen 'Les Nits del Castell' amb mesures per a complir amb els requisits de seguretat sanitària

Pintors i artesans oferiran este estiu els seus productes del 3 de juliol al 30 de setembre en els seus emplaçaments habituals
0
0
Tornen 'Les Nits del Castell' amb mesures per a complir amb els requisits de seguretat sanitària
Tornen 'Les Nits del Castell' amb mesures per a complir amb els requisits de seguretat sanitària

Pintors i artesans tornen a partir d'esta nit, com cada temporada estival, al centre històric de Benidorm en una nova edició de 'Les Nits del Castell'. Una iniciativa de la Regidoria de Comerç que té com a objectiu dinamitzar l'oferta d'una zona emblemàtica del Castell durant l'estiu.

Enguany, a conseqüència de la pandèmia COVID-19 i les mesures excepcionals dictades en matèria de seguretat i salut, s'hauran de guardar les distàncies de seguretat i separació mínima entre els llocs, tal com dicta la Resolució de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i de Salut Pública, per la qual s'establixen les condicions per a l'obertura dels mercats de venda no sedentària a la Comunitat Valenciana.

La plaça Castellar acollirà als pintors, entre els quals es troben dos retratistes, sis caricaturistes i un pintor de paisatges, i que romandran fins al 30 de setembre de 19.00 a 00.30 hores.

Els artesans, tots ells amb la corresponent acreditació, se situaran en la plaça de la Senyoria fins al 15 de setembre amb idèntic horari. Entre els llocs es troben articles de joieria en plata de llei i pedres precioses, miniatures i passadors de pèl realitzats en resina i plata, bijuteria en pell i acer, adorns en porcellana freda, sabons artesanals, macramé, artesania amb cristalls marins i granadures, collarets de cuir i pedres precioses, o penjolls de cristall amb pedra i nacre.

A més, l'Associació de Minusvàlids de Benidorm (ASMIBE) comptarà amb un lloc en el qual exposarà ventalls, enquadernació i articles de cuir. També tornarà a instal·lar-se el lloc d'un artesà local que es dedica a fer rellotges originals amb diferents formes i materials: fustes, xapa, plàstics, zamak, cristall, etc.; així com una artesana de Benidorm que treballa l'argila polimèrica: collarets, pendents i polseres de nacre i petxines de mar.

Els artesans procedixen de municipis com Benidorm, Finestrat, la Vila Joiosa, La Nucia, l'Alfaç del Pi i Alacant.