Teresa Garrido i Manuel Sánchez ocuparan les Vicepresidències del Consell Veïnal durant els pròxims quatre anys

L'òrgan també ha renovat hui els integrants de les cinc comissions de treball
0
0
Teresa Garrido y Manuel Sánchez ocuparán las Vicepresidencias del Consejo Vecinal durante los próximos cuatro años
Teresa Garrido y Manuel Sánchez ocuparán las Vicepresidencias del Consejo Vecinal durante los próximos cuatro años

El Consell Veïnal de Benidorm ha renovat hui les seues vicepresidències primera i segona, càrrecs que ocuparan durant els pròxims quatre anys Teresa Garrido González i Manuel Sánchez Notario. Tots dos candidats han aconseguit un ampli suport dels integrants del Consell Veïnal, representants de les seues associacions veïnals.

En una sessió extraordinària presidida per l'alcalde, Toni Pérez, amb la regidora de Participació Ciutadana, Ma Jesús Pinto, també s'ha elegit els consellers que integraran cadascuna de les cinc comissions de treball fixes que componen l'òrgan: Urbanisme, Escena Urbana i Mobilitat; Igualtat, Benestar Social, Tercera Edat i Sanitat; Turisme, Platges i Seguretat; Educació, Cultura, Esports i Joventut; i Medi Ambient i Neteja Viària.

L'alcalde ha destacat que, en esta tercera etapa del Consell Veïnal, «Teresa Garrido es convertix en la primera dona que assumix la Vicepresidència d'este òrgan de participació», una decisió que ha qualificat d'«encert». Pérez ha destacat que l'elecció d'una dona com a vicepresidenta del Consell Veïnal es produïx el mateix dia en què «el poble unix la seua veu indignada davant un nou episodi de violència contra la dona» el que ha posat fi a la vida de Laura Luelmo, «una jove compromesa amb el seu país, intel·ligent i treballadora que ha tingut un final que no volem per a ningú». Seguidament, els membres del Consell han guardat un minut de silenci.

Pérez ha felicitat Garrit González i Sánchez Notario per esta nova etapa en el Consell, i ha agraït el treball realitzat en els últims quatre anys pels ja exvicepresidents 1r i 2n, Fernando Montes i Christian Corriani.

Montes, per part seua banda, ha destacat que si bé el Consell Veïnal és «divers en sensibilitats» és “únic a treballar de forma altruista” per la participació i la millora de la ciutat. Montes ha agraït a la regidora de Participació Ciutadana la seua «proximitat» i haver estat treballant «braç a braç» amb el Consell per a “tirar avant els projectes”; al mateix temps que ha reconegut a l'alcalde “la seua aposta per la participació ciutadana i pel Consell Veïnal”.