TDP retransmetrà en directe el recorregut que La Vuelta farà per les platges i principals artèries de Benidorm

0
0
TDP retransmetrà en directe el recorregut que La Vuelta farà per les platges i principals artèries de Benidorm
TDP retransmetrà en directe el recorregut que La Vuelta farà per les platges i principals artèries de Benidorm

L'etapa 20 eixirà este dissabte a les 12.00 hores des de l'avinguda Madrid i discorrerà per la ciutat durant 10 quilòmetres

El senyal televisiu arribarà a 190 països en els quals la imatge de Benidorm estarà en pantalla 18 minuts

La cadena Teledeporte retransmetrà en directe i des del seu inici l'etapa 20a de la Vuelta Ciclista a Espanya que este dissabte, 10 de setembre, eixirà de Benidorm a les 12.00 hores. L'alcalde, Toni Pérez, ha confirmat que la retransmissió televisiva inclourà l'Eixida Neutralitzada –que es farà des del tram final de l'avinguda Madrid- i els 10 quilòmetres en els quals la prova discorrerà per les platges i les principals artèries de la ciutat fins a arribar al punt en el qual està establida l'Eixida Llançada, situada en la rotonda de la CV-70 que connecta amb la carretera de Finestrat.

El senyal televisiu de Teledeporte arribarà a 190 països, en els quals Benidorm estarà en pantalla 18 minuts, temps que s'ha estimat que l'escamot tardarà a cobrir el recorregut per la ciutat, que s'iniciarà en la primera línia de la platja de Llevant i que passarà per: l'avinguda d'Europa, Comunitat Valenciana, Alfonso Puchades, Jaume I, Armada Espanyola, Murtal, Joan Pau II i Alcalde Eduardo Zaplana. Des d'ací enllaçarà amb la CV-70 i, després de deixar Benidorm, s'internarà en la Marina Baixa.

Pérez ha assenyalat que "tenint en compte la cobertura televisiva internacional que va a tindre la prova" i "la seua projecció promocional" s'ha intentat mostrar "els elements més significatius i representatius de la ciutat, el millor de Benidorm, com són les platges, les nostres avingudes, l'skyline i el nostre entorn natural". L'alcalde ha incidit que només a Espanya La Vuelta compta amb una mitjana d'1,4 milions espectadors diaris, amb punts de fins a 2 milions. En el plànol internacional, l'audiència és superior en països com Holanda o Dinamarca, i a Bèlgica –"un dels nostres mercats més fidels"- arriba al 50% de share. A esta cobertura s'afegix la presència de periodistes de més 25 països.

L'alcalde ha destacat que des de la Regidoria de Mobilitat es porta temps treballant per a preparar tot el dispositiu de trànsit, "plantejant itineraris alternatius per a residents i hotels" afectats pel recorregut i, en conseqüència, per les restriccions de circulació. Pérez ha demanat "disculpes" anticipades per eixes possibles afeccions, i ha aclarit que s'hi informarà sobre corts i desviaments de tràfic, horaris de circuit i canvis en línies de transport a través de la web municipal i en cada comunitat. Així mateix, es coordinarà amb els hotels de la zona l'entrada i eixida de turistes durant la jornada.

Gens més donar-se l'eixida de l'etapa, els organitzadors començaran el desmuntatge logístic, treballant en coordinació amb els servicis municipals de neteja. Es calcula que el desmuntatge es completarà en tres hores.

Parc Vuelta

Perquè "la presència de la Vuelta impregne als veïns, sobretot als més xicotets", s'ha disposat a partir de les 12.30 hores un espai obert al públic en la plaça de Ses Majestats Els Reis d'Espanya. Este 'Parc Vuelta' comptarà amb "pantalles gegants per a poder seguir en directe el final de l'etapa en l'Alt d'Aitana i també amb atraccions infantils".

Restriccions de trànsit

Amb motiu de la celebració de la 20a Etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya 2016, es produiran els següents talls de trànsit:

1. Muntatge – Organització Eixida d'Etapa. Previsiblement entre les 07:00 i les 16.00 hores.
• Avinguda Mediterrani (solament calçada sentit Racó de l'Oix), tram comprés entre avinguda Europa i avinguda Ametlla de Mar
• Avinguda Madrid, tram comprés entre avinguda Europa i avinguda Ametlla de Mar.
• Avinguda Ametlla de Mar, tram comprés entre avinguda Madrid i avinguda Mediterrani.

2. Circuit d'Etapa. Previsiblement entre les 11:45 i les 12.15 hores.
• Avinguda Ametlla de Mar - avinguda de Madrid – avinguda d'Europa –avinguda Comunitat Valenciana – avinguda Alfonso Puchades – avinguda Jaume I – avinguda Armada Espanyola – avinguda Vicente Llorca Alós – avinguda Murtal – avinguda Joan Pau II – avinguda Eduardo Zaplana Hernández-Soro – CV-70

3. Per a permetre l'accés/eixida dels residents i clients d'hotels (excepte camions i autobusos) de la zona del Racó de l'Oix (Part alta), quedarà habilitat el següent itinerari alternatiu:
• Carrer Sierra Dorada – carrer Dos Cales (s'invertix el sentit del trànsit) – carrer Manuel Catalán Chana – carrer Bonn – carrer Manila – carrer Estocolm – carrer Berlín.