'Suc de síndria', d'Irene Moray, millor pel·lícula de ficció del Skyline Benidorm Film Festival

L'estora roja tornarà a Benidorm a la primavera
0
0
Fotograma de 'Suc de síndria'.
Fotograma de 'Suc de síndria'.

La quarta edició del Skyline Benidorm Film Festival va recollir anit la seua estora roja virtual després del lliurament del premi a la millor pel·lícula de ficció a 'Suc de síndria', de la directora barcelonina Irene Moray.

La gala dels guardons, com l'exhibició dels films en competició, ha sigut virtual, per l'excepcionalitat de la situació generada per la Covid-19. Malgrat tot, i gràcies a l'esforç i obstinació de l'organització, els curts de les seccions oficials han pogut visualitzar-se a través de la plataforma de streaming, Filmin. Així mateix, els premis han sigut entregats, també en línia, a través de les xarxes socials del festival.

A més del premi a 'Suc de síndria', el palmarés ha quedat així: premi a la millor pel·lícula documental, 'Malakooti', de Javier Gómez Bello; premi a la millor pel·lícula d'animació, 'Candela', d'Anna Solanes i Marc Ribas; premi a la millor banda sonora, 'La tierra llamando a Ana', de Fernando Bonelli; premi a la millor direcció, '16 de decembro', de Álcaro Gago; premi a la millor fotografia, 'A ninguna parte', de Dani Toleto; premi a la millor produccín 'Benidorm 2017', de Claudia Costafreda; premi a millor Shortpitch, 'La temporada más fría', de Dani Toledo i Mammut; premi millor concurs de guió, 'Papà está de viaje', de Nacho Solís; Premi À Punt Mitjana al millor curtmetratge valencià, 'Confeti' de Mila Luengo i Sergi Miralles; premi al millor curtmetratge d'estudiants, 'Mugak', de Flavia Vila.

L'organització del festival preveu obrir les bases de la cinquena edició del Skyline Benidorm Film Festival a partir de setembre.