S'incorporen als seus llocs les 55 persones contractades per a atendre necessitats derivades de la pandèmia

Durant sis mesos prestaran servici en diferents instal·lacions i espais municipals
0
0
S'incorporen als seus llocs les 55 persones contractades per a atendre necessitats derivades de la pandèmia
S'incorporen als seus llocs les 55 persones contractades per a atendre necessitats derivades de la pandèmia

Estes contractacions s'emmarquen en el programa ECOVID2020 per al qual Ajuntament ha obtingut de LABORA una subvenció de 661.000 euros.

Les 55 persones desocupades majors de trenta anys contractades per l'Ajuntament per a atendre necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19 s'han incorporat hui als seus llocs, on prestaran servici durant els pròxims sis mesos. Estes contractacions s'emmarquen dins del programa ECOVID2020, llançat per LABORA en coordinació amb l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i finançat a través del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), per al qual l'Ajuntament ha obtingut una subvenció de 661.598,57 euros.

Les regidores d'Ocupació i Desenvolupament Local i Recursos Humans, Mónica Gómez i Ángela Zaragozí, han donat la benvinguda a estes 55 persones, triades després del procés de selecció coordinat per l'Espai LABORA de Benidorm i el mateix Ajuntament entre els qui estaven registrats com a demandants d'ocupació en l'ocupació d''Empleats de l'àrea d'atenció al client'.

Gómez ha detallat que estos treballadors prestaran servici "a jornada completa d'informació i prevenció en diferents centres educatius o espais; així com en instal·lacions esportives, centres socials, i altres dependències municipals i espais públics".

Concretament, 23 persones han quedat adscrites a l'àrea d'Educació i realitzaran les seues funcions en els centres educatius de Primària i Secundària, l'Escola Oficial d'Idiomes, la UNED, el Conservatori Municipal de Música i Dansa 'José Pérez Barceló' i el mateix departament d'Educació. Altres 14 persones seran destinades a les instal·lacions esportives municipals i a l'atenció de programes impulsats per l'Ajuntament. La resta del personal prestarà servei en les àrees de Benestar Social, Comerç, Patrimoni Històric, Ocupació, Cultura, Esdeveniments, Festes, Impremta i Cementeris.

La responsable d'Ocupació i Desenvolupament Local ha explicat que este programa estava dirigit "fonamentalment, a aquelles persones majors de trenta anys que van perdre la seua ocupació deguda a la conjuntura econòmica i social provocada per la pandèmia". Així mateix, ha recordat que "en breus dies s'obrirà el procés de selecció de candidats d'un altre programa d'ocupació, el EMPUJU, dirigit a menors de trenta anys en situació de desocupació i amb el qual es contractarà huit persones". De fet, l'Ajuntament ha registrat hui en LABORA l'oferta amb els llocs demandats, tots ells per a l'ocupació de 'Mantenidor d'Edificis'.