La Regidoria d'Ocupació duplica l'import de les ajudes per a nous autònoms i empreses

Amb esta línia de subvencions es dona suport a la implantació d'activitats i projectes emprenedors
0
0
La Regidoria d'Ocupació duplica l'import de les ajudes per a nous autònoms i empreses
La Regidoria d'Ocupació duplica l'import de les ajudes per a nous autònoms i empreses

La Junta de Govern Local (JGL) aprovarà el dilluns la convocatòria de les ajudes per a nous autònoms i empreses de Benidorm, que anualment llança la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i que enguany "duplica l'import de les ajudes que percebran els projectes i emprenedors beneficiaris d'esta prestació", segons ha avançat hui la regidora de l'àrea, Mónica Gómez.

Gómez ha assenyalat que "en una conjuntura econòmica com l'actual, es fa més necessari que mai facilitar i afavorir la implantació de noves activitats i negocis a Benidorm capaços de generar ocupació o autoocupació, i per a això hem considerat oportú donar un nou impuls a aquesta línia d'ajudes, encaminades a recolzar a les persones emprenedores que volen desenvolupar el seu projecte a la nostra ciutat".

Segons les noves bases, "els emprenedors que s'establisquen com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm que complisquen els requisits recollits en les bases i estiguen empadronats a la ciutat rebran 800 euros, enfront dels 400 euros que es concedien amb anterioritat". Gómez ha explicat que "també es beneficiaran d'este increment en l'import de les ajudes els emprenedors que s'establisquen com a autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, estiguen empadronats en el municipi i tramiten una llicència d'obertura a l'Ajuntament, ja que obtindran 1.200 euros, el doble que en edicions anteriors".

A més, es contempla una ajuda de 800 euros per als autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, que no estiguen empadronats a la ciutat, però que tramiten en el municipi la llicència d'obertura del seu negoci.

A través d'estos tres tipus d'ajuda "recolzem als professionals i autònoms que aposten per iniciar i assentar la seua activitat a Benidorm i que, en conseqüència, contribuïxen a incrementar i reforçar el nostre teixit productiu".

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha explicat que "les bases que regiran esta convocatòria s'han consensuat amb els grups de l'oposició" i ha aclarit que estes ajudes "es podran sol·licitar al llarg de tot l'any", ja que estan dirigides a "els qui hagen iniciat o inicien la seua activitat autònoma a partir de l'1 de gener i fins al 31 de desembre de 2021".

Inicialment s'han reservat una partida de 40.000 euros per a estes ajudes. Les condicions i requisits per a accedir a les mateixes es donaran a conéixer en els pròxims dies, una vegada s'aproven les bases i es publiquen en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).