Prop de 500 joves participaran en els XXI Jocs Esportius Adaptats de Asmibe

0
0
Prop de 500 joves participaran en els XXI Jocs Esportius Adaptats de Asmibe
Prop de 500 joves participaran en els XXI Jocs Esportius Adaptats de Asmibe

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat del regidor d'Esports, Arturo Cabrillo i la presidenta de l'Associació ASMIBE, María Fernández, han donat a conéixer este matí els detalls dels XXI Jocs Esportius Adaptats de ASMIBE (Associació de Minusvàlids de Benidorm) que tindrà lloc un any més en les pistes d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal ‘Guillermo Amor’ a partir del dijous 16 de maig a les 10.30 hores del matí.

Toni Pérez ha comentat que “estos jocs esportius adaptats són un aparador de solidaritat i d'inclusió del poble de Benidorm”. Esta edició torna a trencar barreres en l'esport “no solament amb els joves vinculats a centres d'educació especial,-ha afegit-, sinó també amb els centres d'Educació Secundària Obligatòria guanyant en inclusió”

Per part seua, la presidenta de l'associació ha recordat que “portem ja 21 anys consecutius fent esta activitat i cada any amb més èxit”. Uns jocs esportius “adaptats per a persones amb capacitats diferents”. Enguany l'esport tindrà un caràcter inclusiu “gràcies a la participació dels 120 alumnes de l'ESO juntament amb els col·legis d'educació especial, centres i associacions”. Al voltant de 500 joves participaran en “este esdeveniment emocionant i divertit” amb un total de 17 centres de la província. Així mateix, ha posat l'accent que “es tracta de jocs, no hi ha competició” en la qual tots els xics “seran guanyadors” i que per a tots “hi haurà medalla”.

Per a finalitzar, María Fernández ha volgut agrair “el suport de totes les empreses i institucions que fan possible este acte” a l'Ajuntament de Benidorm, les Regidories de Benestar Social i Esports, el TAFAD del C.I. Lopede Vega, Projecte T’AVALEM, la Creu Roja, Iberian Partner-Coca-Cola, Bobante Distribucions, Cubi-Platja, José Carrillo i Fills, ALE-*HOP, TIGER, a la Fundació Terra Mítica i Terra Natura-Aqua Natura “.