Platges prepara un ampli dispositiu per a garantir la seguretat i la neteja en la nit de Sant Joan

0
0
Platges prepara un ampli dispositiu per a garantir la seguretat i la neteja en la nit de Sant Joan
Platges prepara un ampli dispositiu per a garantir la seguretat i la neteja en la nit de Sant Joan

El regidor de Platges i Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, ha presidit este matí la reunió per a determinar el dispositiu de seguretat i neteja que activarà l'Ajuntament de Benidorm en les platges de la ciutat amb motiu de la nit de Sant Joan el pròxim 23 de juny.

Un total de 32 policies locals seran els encarregats de vetlar pel compliment de les normes per a garantir la seguretat en les platges, així com desallotjar a les 02.00 hores a la gent que romanga en l'arena, ja que a partir d'eixa hora començaran les tasques de neteja. El dispositiu comptarà amb reforç de borsa, servicis de quad i zodíac.

La neteja de les platges començarà a les 02.00 h. amb la neteja manual i retirada de vidre, perquè a les 03.00 hores puguen entrar els tractors i garbelladores per a deixar la platja en perfecte estat per a l'ús dels banyistes el matí següent. No obstant això, eixe dia s'incrementarà el nombre d'operaris de neteja que estaran treballant durant tot el dia. A més, hi haurà personal de l'empresa repartint borses de brossa als grups de persones que es troben en les platges.

En matèria sanitària hi haurà un dispositiu de 3 ambulàncies amb 2 infermeres situades en el Parc d'Elx, l'avinguda de Bilbao i La Cala. A més hi haurà de servici 8 socorristes: 2 en La Cala, 2 en el Parc d'Elx, 2 en El Torrejo i 2 en la zona del Racó. Els llocs de socors oberts seran 3: Dofí, Bilbao i Parc d'Elx. A més es comptarà amb l'embarcació zodíac de vigilància i estarà obert el servici de platges accessibles del Parc d'Elx.

Des de la Regidoria es requerirà a l'empresa Hidraqua perquè els rentapeus estiguen operatius fins a les 03.00 per a donar servici, mentre que des de les Regidories de Platges i Seguretat Ciutadana se subratlla que està totalment prohibit realitzar qualsevol tipus de foc en la platja.