La plataforma de suport a l'Edusi desplega punts d'informació a Benidorm

0
0
La plataforma de suport a l'Edusi desplega punts d'informació a Benidorm
La plataforma de suport a l'Edusi desplega punts d'informació a Benidorm

La Plataforma Cívica de Suport al Projecte Edusi (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat) de Benidorm, ha realitzat convocatòries veïnals en quatre punts informatius i de recollida d'enquestes. Esta activitat s'emmarca dins de la campanya de promoció ciutadana 'Edusiónate', promoguda des del Consell Veïnal amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana.

En el barri dels Tolls ha tingut lloc un taller sectorial d'igualtat en el qual ha intervingut Margarita Luján, presidenta del col·lectiu Dones amb Veu de la Marina Baixa. En ell també ha participat l'advocada de la Regidoria d'Igualtat, Ana Lloret, i el representant de l'empresa que realitza el projecte Edusi per a l'Ajuntament (Guia Consulting), Daniel Altamirano. A l'activitat, coordinada des de l'Associació de Veïns dels Tolls, han assistit mig centenar de persones, entre elles representants de l'Associació de Minusvàlids de Benidorm (ASMIBE) i del col·lectiu reivindicatiu de cambreres de pis, Les Kellys.

D'altra banda, en la plaça de Neptú s'ha instal·lat a les 11.00 hores una carpa on els membres de la plataforma i la regidora de Participació Ciutadana, María Jesús Pinto, han informat al veïnat dels avantatges del projecte EDUSI i han sol·licitat la participació de tot el col·lectiu veïnal. L'edil i el seu equip es van desplaçar posteriorment, al voltant de les 13.30, a un segon punt d'informatiu al costat de l'Auditori 'Julio Iglesias', del Parc de l'*Aigüera. La carpa es tornarà a obrir esta nit coincidint amb les activitats organitzades en l'auditori per l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge'.

Finalment, representants de la plataforma, aprofitant que a Benidorm s'ha desplaçat hui el 'consolat mòbil' de Colòmbia (un autobús especialment preparat), aparcat en la plaça de Les seues Majestats els Reis d'Espanya, han distribuït als nacionals d'este país residents en la ciutat informació detallada de l'EDUSI i els formularis d'opinió que serviran per a la redacció final del projecte.

Amb el seu EDUSI, Benidorm opta a l'obtenció del voltant de 10 milions d'euros provinents del Fons Social Europeu que suposarien un gran pas per al desenvolupament de la ciutat del futur: més habitable, més sostenible, més inclusiva i més participativa.