La piscina i el gimnàs del Palau d'*Esports, oberts a partir de demà amb aforament del 30% i fins a les 21.30 hores

L'Ajuntament adequa l'horari després de la Resolució de correcció d'errors publicada hui per Conselleria
0
0
La piscina i el gimnàs del Palau d'*Esports, oberts a partir de demà amb aforament del 30% i fins a les 21.30 hores
La piscina i el gimnàs del Palau d'*Esports, oberts a partir de demà amb aforament del 30% i fins a les 21.30 hores

L'ús serà prèvia reserva, disponible a partir de hui en el telèfon 966815472 o en la web de la Regidoria d'Esports

La piscina i el gimnàs del Palau d'Esports l'*Illa reobrin demà dimarts, 16 de març, les seues portes per als abonats, amb un aforament del 30% i fins a les 21.30 hores. L'Ajuntament de Benidorm ha adequat l'horari d'obertura d'estes instal·lacions a la vista de la resolució publicada hui per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que introduïx correccions a la dictada dijous passat, per la qual cosa el tancament de totes dos instal·lacions i de la resta de les cobertes es realitzarà a les 21.30 hores, igual que les instal·lacions a l'aire lliure, i no a les 20.00 hores com es va establir inicialment.

Els abonats de les instal·lacions esportives municipals hauran de reservar l'ús d'estes, a partir de hui dilluns, en el telèfon 966 815 472 o a través de la web de la Regidoria d'Esports.

Des de la Regidoria d'Esports, que dirigix Mariló Cebreros, han recordat que la Resolució de Conselleria establix que la pràctica esportiva de modalitats individuals a l'aire lliure o en instal·lacions cobertes queda limitada a un màxim de 4 persones, més un monitor, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat. En les instal·lacions tancades serà obligatori l'ús de la màscara. S'autoritza l'ús dels vestuaris de les instal·lacions, però no les dutxes.

Pel que respecta a la població en edat escolar d'Infantil i Primària, fora de l'horari escolar, podrà desenvolupar activitats esportives grupals i entrenaments a l'aire lliure amb fins a 10 esportistes, més el monitor, en grup estable, sense contacte físic i amb distància de seguretat. Els entrenaments seran sense públic i els acompanyants dels menors no podran romandre en ni en les instal·lacions ni als voltants, pregant-se s'eviten les aglomeracions a l'hora de deixar i recollir als menors en les instal·lacions.

La participació de persones en les etapes educatives d'Infantil i Primària en competicions no està permesa, excepte competicions oficials.

Ressenyar que continuen suspeses totes les competicions, activitats i esdeveniments esportius organitzats per entitats públiques o privades, en totes les categories i modalitats esportives, excepte les competicions esportives d'àmbit autonòmic que atorguen un dret d'ascens a campionats o competicions d'àmbit estatal i les imprescindibles per a obtindre la classificació oficial per a campionats d'àmbit estatal. Les competicions oficials professionals d'àmbit internacional i estatal, i les competicions oficials no professionals d'àmbit internacional i estatal continuaran desenvolupant-se conforme a les seues normes, protocols i restriccions, amb un aforament màxim de 150 persones.

Quant als esportistes practicants, accediran a les instal·lacions per a competir o entrenar amb un certificat de la federació corresponent, que acredite la participació de la persona esportista en alguna de les competicions expressament autoritzades per esta resolució i els respectius entrenaments.

Inicialment, estes mesures estaran en vigor des de hui fins al 12 d'abril.