La pancarta al balcó de l'Ajuntament anuncia la celebració del 8 de març a Benidorm

0
0
La pancarta al balcó de l'Ajuntament anuncia la celebració del 8 de març a Benidorm
La pancarta al balcó de l'Ajuntament anuncia la celebració del 8 de març a Benidorm

Des d'este matí lluïx al balcó de l'Ajuntament de Benidorm la pancarta commemorativa que anuncia de manera formal el començament de les activitats que la Regidoria d'Igualtat, que dirigix Ángela Zaragozí, ha programat amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Esta vesprada, en el Saló Llevant de l'Hotel Melià Villaitana, tindrà a lloc a les 19.30 el concert 'Música per la igualtat', emmarcat dins de la vintena Trobada de Dones de la Marina Baixa que enguany té com a seu Benidorm i en el qual participen les regidories d'igualtat dels municipis que integren el Consell Comarcal de la Dona de la Marina Baixa.

En el concert intervindran més de 60 dones músiques, integrants de les tres bandes de Benidorm i del Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló', dirigides per Irene Isabel García Esteban.

El dilluns, dia 9, a les 20.00 h tindrà lloc la conferència 'Las mujeres y el Quijote' a càrrec de Manuel Palazón, en el Saló d'Actes de l'Ajuntament. El dimarts 10, teatre amb 'El genio del boticario', a les 20.00 h, pel Grup Catarsis, en el mateix escenari. El dimecres 11, serà el dia del Festival de les Ames de casa de Benidorm, a partir de les 18.00 h en la mateixa sala municipal. El dimarts 17, en el Centre Municipal 'El Torrejó', es presentarà el llibre 'Diversas mujeres diversas. Resiliencia, apoderamiento y olvido', de Carmen Calvo Novell. Els actes del 8 de març a Benidorm finalitzaran amb la projecció del documental 'Será hombre', d'Isabel de Ocampo i el posterior col·loqui que tindrà lloc en el Saló d'Actes de l'Ajuntament.