Ociobal organitza la Nit de Sant Joan en Llevant amb la col·laboració de la Comissió de Festes

0
0
Ociobal organitza la Nit de Sant Joan en Llevant amb la col·laboració de la Comissió de Festes
Ociobal organitza la Nit de Sant Joan en Llevant amb la col·laboració de la Comissió de Festes

Les fogueres i els fanalets de foc en la platja seguiran estant prohibits com en anys anteriors

Més de 30 efectius de Policia Local i 8 socorristes integren el dispositiu de seguretat

L'associació de pubs i discoteques de Benidorm, Ociobal, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, organitza en el Passeig de Llevant la Nit de Sant Joan, un esdeveniment que reunirà en l'escenari instal·lat al carrer Bilbao als dj. Aitor Belda, David Furylo i Manu Díaz. Un espectacle de llum, animació i so que començarà a les 19.00 hores, s'allargarà fins a la 1.00 de la matinada i que enguany, per primera vegada, comptarà amb la participació de la Comissió de Festes Majors Patronals. Així s'ha anunciat este matí en la presentació de l'esdeveniment en una compareixença conjunta del regidor de Festes, Jesús Carrobles; el president de Ociobal, Víctor Navarro; el director dels 40 Principals de Benidorm, Baldomero Giménez i el vicepresident de la Comissió, Pepe Pérez.

L'edil de Festes ha destacat la col·laboració "molt important" que manté l'Ajuntament amb Ociobal que es va iniciar el 2015 amb l'organització de la festa de Nit de cap d'any o les 'pre-party' d'esdeveniments de primer ordre i que ja l'any passat va promoure en el mateix escenari la primera Nit de Sant Joan. En esta ocasió, amb la invitació cursada a la Comissió de Festes Patronals es garantix que "al final tot funcione i que la ciutat tinga la repercussió mediàtica que es mereix", ha dit Carrobles.

Víctor Navarro ha agraït la incorporació de la Comissió de Festes a la Nit de Sant Joan perquè açò avala el que Benidorm oferisca un esdeveniment "d'acord amb la qualitat" a la qual Benidorm "ens té acostumats". Per la seua banda, Baldomero Giménez ha detallat que hi haurà sessions musicals cada dos hores amb "perfils" diferents, conduïdes cadascuna per un discjòquei i que a partir de la 1.00, els qui ho desitgen "podran continuar la festa" però en els locals de la platja, per a garantir el descans dels veïns.

Finalment, Pepe Pérez, ha reconegut que la idea inicial de la Comissió de Festes Majors Patronals era organitzar una festa pròpia però que atenent "a totes les sensibilitats i a l'empresariat" de Benidorm que va demanar, al costat de l'Ajuntament, cooperació, s'ha optat per un acord "que beneficiarà a ambdós parts. Ociobal aportarà una quantitat econòmica a les festes patronals" a canvi de la col·laboració de la Comissió i açò "beneficia Ociobal, a la Comissió de Festes i a Benidorm, que és el que ens interessa".

Seguretat i neteja

Més de 30 efectius de la Policia Local -entre agents i comandaments- vetlaran per la seguretat sobre l'arena i en els passejos de Llevant i Ponent. A este dispositiu se sumaran els del Cos Nacional de Policia i Protecció Civil, segons han indicat el regidor de Seguretat Ciutadana i Platges, Lorenzo Martínez, que ha detallat que "els tres punts de socors situats enfront de l'Hotel Delfín, l'avinguda Bilbao i Parc d'Elx romandran oberts". En cadascun d'estos punts hi haurà una ambulància, mentre que el dispositiu de salvament estarà compost per huit socorristes: dos en La Cala, altres dos en Parc d'Elx, dos més al Torrejó i els dos restants al Racó.

Martínez ha recordat que, igual que en anys anteriors, "està prohibit realitzar fogueres en les platges de Benidorm, com tampoc estan permeses els llums o fanalets voladors de parafina".

Per a assegurar que les platges estiguen a primera hora del dissabte en perfecte estat, l'empresa concessionària ha reforçat el dispositiu habitual de neteja i tant en Ponent com en Llevant repartirà borses perquè els usuaris contribuïsquen arreplegant els residus que generen. Està previst que al voltant de les 03.00 hores entren a la platja les màquines del servici de neteja, per la qual cosa mitja hora abans la Policia Local procedirà a desocupar els arenals.