Obert el termini d'inscripció per a la Campanya Esquí 2020

120 places per a dos torns: 2 al 7 de febrer i 1 al 6 de març
0
0
Obert el termini d'inscripció per a la Campanya Esquí 2020
Obert el termini d'inscripció per a la Campanya Esquí 2020

Ja està obert el termini d'inscripció i reserva de plaça en la Campanya Esquí 2020 que programa la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm en l'estació andorrana de Grand Valira, en dos torns.

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, ha assenyalat que "s'han aconseguit oferir cent vint places per a tots dos torns, amb 52 places al febrer i 68 plaça el mes de març".

La proposta inclou viatge, allotjament, en habitació doble, en hotel de quatre estreles, pensió completa, forfet de 5 dies, classes de 2 hores al dia, lloguer de material alpí i segur. El preu és de 490 euros per persona, encara que opcionalment es contemplen tant descomptes específics com increments per activitats extres a triar.

La regidoria ha programat dos torns amb eixides des de Benidorm per als dies 2 al 7 de febrer i 1 al 6 de març.

Per a formalitzar la inscripció en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm es contempla un abonament de 200 euros per a reservar la plaça, quedant arracada la quantitat de 290 euros a ingressar fins al 17 de gener per al primer torn i fins al 14 de febrer per al segon, perdent-se la plaça automàticament en cas de formalitzar-se este segon pagament en el període corresponent, existint unes condicions de cancel·lació en funció de temps hàbil dels terminis.

Les anul·lacions hauran de realitzar-se de manera presencial i la persona en qüestió en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm.

El no presentar-se en el lloc d'eixida –Avinguda 9 d'Octubre, enfront de palmera metàl·lica- els dies 2 de febrer i 1r de març, en funció del torn, a l'hora convinguda, set i mitjana del matí, no donarà dret a cap devolució de la quota pagada.