La nova Extensió Administrativa i Centre Veïnal del carrer Maravall entrarà en servici a principis de l'any 2021

“Un espacio que es del pueblo de Benidorm” convertido en punto de encuentro vecinal
0
0
Toni Pérez presenta el projecte als veïns.
Toni Pérez presenta el projecte als veïns.

El projecte serà dut a terme pels Servicis Tècnics Municipals

Una representació del Consell Veïnal i de les associacions de veïns de la plaça d'Espanya i d'Alfredo Corral, han cursat visita a la qual serà la futura Extensió Administrativa del carrer Maravall que es construirà en la que fora antiga 'Casa d'Andalusia'.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i els regidors d'Extensions Administratives, Mónica Gómez; Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i Espai Públic, José Ramón González de Zárate, han acompanyat al col·lectiu veïnal a la qual serà la nova instal·lació municipal. En un barri que va deixar de gaudir d'este servici, perquè l'edifici en el qual se situava, al carrer Llimes, no complia amb la normativa exigida.

Toni Pérez ha recordat que es va fer "un gran esforç l'any passat" per a adquirir una propietat en el barri. Precisament "en el cor" del que és el projecte de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (Edusi). Una zona en "la qual actuarem molt en els pròxims anys" i de la qual esta Extensió Administrativa és "la primera pedra".

L'alcalde ha detallat que serà "una instal·lació molt solvent, amb gran quantitat de metres". "Un espai que és del poble de Benidorm", ha subratllat, que permetrà que les persones que viuen en l'entorn "no hagen de desplaçar-se a l'Ajuntament" per a realitzar els seus tràmits municipals. Així mateix, els nous locals propiciaran l'activitat veïnal, ja que serà un punt de trobada per a les associacions de veïns adjacents.

El projecte de construcció de l'Extensió Administrativa de l'antiga 'Casa d'Andalusia' serà desenvolupat pels Tècnics Municipals. "En el termini d'uns cinc mesos –ha precisat l'alcalde– estarà finalitzada i oberta al públic", així com el centre veïnal. Un servici "molt esperat i molt necessari que des de l'Ajuntament propiciarem" en una propietat municipal que, per ser-ho, "oferix moltes garanties de perdurabilitat en el futur".

A la nova Extensió Administrativa del carrer Maravall també es podrà accedir des del carrer Mercuri. A més d'esta, Benidorm, compta amb les que ja presten servei en Els Tolls-Salt de l'Aigua (Avinguda Andalusia, 9), Foietes-Colònia Madrid (Avinguda Beniardà, 61), La Cala (carrer Secretari Juan Baldoví, 2) i en el Racó de l'Oix (Avinguda Juan Fuster Zaragoza, 1 acc.)