Nova estructura retroil·luminada led en la façana del Museu Boca del Calvari

També s'han instal·lat les portes automàtiques dins del Projecte de Millora de l'Accessibilitat i la Sostenibilitat
0
0
Nova estructura retroil·luminada led en la façana del Museu Boca del Calvari
Nova estructura retroil·luminada led en la façana del Museu Boca del Calvari

L'Ajuntament de Benidorm ha instal·lat en el Museu Boca del Calvari una nova estructura retroil·luminada amb led en la confluència del Passeig de la Carretera amb Tomás Ortuño. Es tracta d'una armadura metàl·lica galvanitzada amb grans lletres de llum que pròximament serà cobert amb un acabat en gespa artificial.

Amb esta actuació es pretén millorar l'aspecte de l'espai públic i, alhora, facilitar el trànsit per als vianants en una de les vies més concorregudes del centre i un dels edificis més singulars d'utilitat pública de la ciutat. La intervenció ha suposat una inversió de 8.548,65 euros a càrrec de la partida pressupostària de la Regidoria de Patrimoni Històric que dirigix Ana Pellicer.

Coincidint amb la nova il·luminació, el museu ha instal·lat portes automàtiques, dins de Projecte de Millora de l'Accessibilitat i la Sostenibilitat que compta amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant. La intenció de l'Ajuntament és que totes les seues dependències siguen accessibles al 100%.