Nou enjardinament i millor accessibilitat en els cementeris de Benidorm de cara a la celebració de Tots els Sants

0
0
Nou enjardinament i millor accessibilitat en els cementeris de Benidorm de cara a la celebració de Tots els Sants
Nou enjardinament i millor accessibilitat en els cementeris de Benidorm de cara a la celebració de Tots els Sants

En Verge del Sofratge s'estan numerant els panteons de tot el cementeri i col·locant baranes en les rampes

En Sant Jaume s'han comprat 5 escales per a facilitar l'accés als nínxols de major altura

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora de Cementeris, Ángela Llorca, l'edil d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate, i l'edil de Neteja Viària, Arturo Cabrillo, acompanyats per personal i tècnics de la Regidoria, han cursat esta vesprada visita als cementeris municipals Verge de Sofratge i Sant Jaume, en els quals s'estan realitzant millores de cara a la celebració el pròxim 1 de novembre de la festivitat de Tots Sants.

En el Verge de Sofratge s'han realitzat treballs de poda i manteniment de la jardineria, amb més de 800 noves plantacions, s'han pintat els desperfectes existents i s'està procedint a enumerar correctament tots els panteons pendents. També s'ha talat un arbre les arrels del qual estaven danyant el panteó de la família Ortuño, de propietat municipal i gran valor artístic, així com s'estan col·locant baranes en totes les rampes. L'alcalde ha subratllat que "s'han iniciat ja els treballs per a convertir en un gran jardí la parcel·la on abans hi havia un establiment de menjar ràpid", treballs que finalitzaran en un termini aproximat de 15 dies.

Pel que fa al cementeri de Sant Jaume, Toni Pérez ha destacat l'adquisició de "cinc noves escales de dos metres, que permetran un accés còmode i segur als nínxols situats en les zones més altes". De la mateixa manera s'han realitzat tasques de manteniment de pintura i jardineria amb la plantació de més de 4.000 noves plantes.

El primer edil ha subratllat la importància que "els nostres cementeris han de tenir la millor imatge i els millors servicis possibles per a un dia en què molts ciutadans i ciutadanes vénen a honrar i recordar als seus difunts". També ha recordat que les misses se celebraran a les 12.00 hores en el cementeri de Sant Jaume i a les 17.00 hores en el cementeri Verge del Sofratge.