Mobilitat informa veïns i comerciants dels canvis de circulació mentre duren les obres de Pérez Llorca

L'Ajuntament ha traslladat en una reunió els terminis i detalls del projecte per a convertir en zona parcial de vianants un tram de la via
0
0
Mobilitat informa veïns i comerciants dels canvis de circulació mentre duren les obres de Pérez Llorca
Mobilitat informa veïns i comerciants dels canvis de circulació mentre duren les obres de Pérez Llorca

Les Regidories de Mobilitat i Obres han informat hui als veïns i comerciants del carrer Doctor Pérez Llorca de tots els detalls sobre com es durà a terme l'obra de conversió parcial a vianants, quins seran els terminis d'execució i com s'ordenarà el trànsit mentre duren els treballs.

En una reunió celebrada en l'Ajuntament, el regidor d'ambdós àrees, José Ramón González de Zárate, un tècnic municipal i el responsable de l'obra han traslladat que el tram de Pérez Llorca situat entre els carrers València i Martínez Alejos es tancaran al trànsit al llarg de la jornada de matí o del dimecres. A partir d'eixe moment, els vehicles que vulguen accedir al nucli antic hauran de fer-ho pel Passeig de Llevant. Concretament, els vehicles eixiran pel carrer València fins a l'avinguda d'Alcoi, i des d'ací circularan en direcció al Torrejó fins a la plaça del Torrejó –que canvia també de sentit-, on ja enllaçaran amb el carrer Ricardo per a endinsar-se en el centre històric.

De Zárate ha subratllat que "tots estos canvis estaran indicats amb senyalització d'obra" perquè "els conductors sàpien en tot moment per on han de circular", i ha recalcat que "a més d'informar, hem convocat la reunió de hui amb l'objectiu que veïns, comerciants i interessats ens pogueren traslladar les seues inquietuds sobre el projecte i la seua execució".

Estes obres de conversió parcial a vianants es van licitar per 469.921,60 euros i plantegen fer-ho en un tram de Pérez Llorca creant un itinerari en zig-zag, que obligarà als vehicles que circulen per este trajecte d'uns 160 metres a fer-ho a un ritme molt inferior a l'actual. Així mateix, en els dos extrems del carrer s'instal·laran pilons abatibles.