Més d'un centenar de partits es disputaran en la XIV edició de la BenidormCup2019

0
0
Més d'un centenar de partits es disputaran en la XIV edició de la BenidormCup2019
Més d'un centenar de partits es disputaran en la XIV edició de la BenidormCup2019

Este matí s'ha presentat la XIV edició del torneig internacional de futbol base 'Benidorm Cup'. El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo i el responsable de l'organització, Fernando Brotons, han avançat com serà esta nova edició que començarà demà dijous, 18 d'abril, i es prolongarà fins al diumenge 21 en les instal·lacions esportives municipals de Benidorm Antonio López i la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia. La competició començarà el divendres 19 d'abril a les 9.00 hores.

Arturo Cabrillo ha destacat que participaran 48 equips, "850 jugadors repartits entre les diferents categories". En total es disputaran més d'un centenar de trobades en els dos dies i mig que dura l'esdeveniment. L'edil d'Esports calcula que el torneig "aportarà un total de 4.500 pernoctacions, entre directes i indirectes" suposant "una aposta més pel turisme esportiu" per a la ciutat de Benidorm i La Nucia.

Per part seua, Fernando Brotons ha destacat "la importància de la participació d'equips estrangers "com en esta edició en la qual participaran per primera vegada un equip de Puerto Rico. Així mateix, ha recordat que un any més "les persones interessades podran descarregar l'app oficial gratuïta 'Benidorm Cup' des d'Android i Apple". Amb esta 'app' s'accedirà en temps real als resultats. Els participants i els equips podran descarregar les seues fotografies i els diplomes acreditatius. Finalment, Brotons ha volgut destacar que "per primera vegada se celebrarà una festa el dissabte a la vesprada en els camps Antonio López amb el lliurament de medalles a tots els participants, amb actuacions, el partit d'entrenadors, i moltes més activitats".