Més de 8.000 persones acudixen al mercat ambulant municipal en el primer dia de reobertura del tèxtil i calcer

S'han instal·lat un centenar de llocs i ampliat les mesures de seguretat en el recinte
0
0
Més de 8.000 persones acudixen al mercat ambulant municipal en el primer dia de reobertura del tèxtil i calcer
Més de 8.000 persones acudixen al mercat ambulant municipal en el primer dia de reobertura del tèxtil i calcer

Més de 8.000 persones han acudit, fins a les 13.30 h d'esta vesprada, al mercat ambulant municipal de Foietes, segons han indicat fonts de la Regidoria de Comerç, en el primer dia en què s'han pogut tornar a instal·lar els llocs de tèxtil, calcer i productes no essencials en una jornada en què la normalitat ha sigut la nota dominant.

La distribució del mercat ambulant ha tornat a la seua estructura tradicional amb les parades de tèxtil en la part inferior i, en la superior, la d'aliments. En total s'han apostat un centenar llarg de les parades de les 232 que tenen cabuda en el recinte, si bé, en aplicació de les mesures extraordinàries de seguretat, determinades per les autoritats sanitàries, s'ha distribuït l'espai, com així es va fer en la reobertura del mercat ambulant al juliol, per a augmentar la distància de protecció.

Entre les mesures de seguretat implementades per l'Ajuntament, destaquen la instal·lació de tres llocs de control d'entrada i eixida del recinte, marcació del contorn i senyalitzat. Tots dotats de dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic amb personal de seguretat. A més, els servicis tècnics de la Regidoria de Comerç han estat durant tota la jornada atenent les qüestions que, tant comerciants com usuaris, han plantejat sobre l'ampliació de la reobertura.

També, en matèria de seguretat, s'ha mantingut el servici de vigilància privada de la Regidoria i agents de les policies Local i Nacional, com sempre, han vetlat pel compliment de les normes de seguretat i sanitària.

En el dia de hui ha sigut el torn dels llocs amb nombres parells, dimecres que ve, serà el dels imparells. La distribució respon als ajustos realitzats en el Pla d'Emergència de la Covid-19 local per a permetre el desenvolupament d'esta activitat comercial i que els comerciants i usuaris puguen tornar, a poc a poc, a la normalitat.