Més de 250 nadadors participen en la II Travessia Heartbreak a la platja de Llevant de Benidorm

Miguel Bou, primer en categoria masculina. Eliana Krit Sotelo, en femenina
0
0
Més de 250 nadadors participen en la II Travessia Heartbreak a la platja de Llevant de Benidorm
Més de 250 nadadors participen en la II Travessia Heartbreak a la platja de Llevant de Benidorm

La segona edició de la Travessia Heartbreak nadant a la Platja de Llevant, organitzada pel Club Esportiu Finisher amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, s'ha celebrat este matí a Benidorm. 259 nadadors, de quatre categories diferents, han pres l'eixida al voltant de les 9.00 hores del matí, des de l'edifici municipal del Torrejó i han recorregut els 2.900 metres de la prova amb una mar en calma, ideal per a la pràctica d'esta especialitat esportiva.

Els primers nadadors van començar a arribar a meta quan faltaven segons per a aconseguir els 40 minuts. En l'acte de lliurament de trofeus han participat l'alcalde, Toni Pérez; els edils d'Esports i Joventut, Arturo Cabrillo i Ana Pellicer (que també han nadat la prova), i els companys de corporació Bernardo Mira i Rafael Gasent.

Trofeus

En categoria masculina s'ha alçat amb el trofeu Miguel Bou (Independent), amb un temps de 39 minuts i 17 segons, seguit per Jonas Marín (Finisher CD) i Javier Càceres (CNS Oriol Imperial). En categoria femenina, la primera a arribar ha sigut Eliana Krits Sotelo (CD Aguaviva Benidorm), amb un crono de 43 minuts i 34 segons. A continuació han entrat Julia Beneto (Independent) i Isabel Hernández (Independent).

En categoria Màster B masculina, va arribar a meta en primer lloc Jonas Marín (Finisher CD), amb 39 minuts i 20 segons. Després d'ell, Marc Sales (Albacete Master) i Julen Esteban (Izarraitz). En categoria B femenina, ha resultat vencedora Gisela Camini (CD Aguaviva Benidorm), amb 53 minuts i 46 segons, seguida per Edurne Jordà (Aquatic les Marines) i Idoia Narbaiza (CD Girls On Fire Getxo).

Finalment, en categoria Màster C masculina, va nadar en primer lloc Eduardo Porset (Galea Ur Irekiak), amb un temps de 44 minuts i 16 segons. A continuació van entrar Sergio Mesa (Independent) i Ramón Gago (Fundació Claror). En categoria C Femenina ha resultat guanyadora Marina Navarro (CN Naturalswim) amb 53 minuts. Després d'ella, Ma José Martínez (Club Natació Almansa) i Miren Agurtzane Domingo (Ur Irekiak Galea).