Major il·luminació i camins més nets en l'Horta de Benidorm

Les actuacions responen a les peticions realitzades per l'associació de veïns i el Consell Veïnal
0
0
Els veïns exposen les seues necessitats a Pellicer i González de Zárate.
Els veïns exposen les seues necessitats a Pellicer i González de Zárate.

Les reunions setmanals de les regidories de Participació Ciutadana i Obres amb col·lectius veïnals donen fruit. El dia 1, l'Associació de Veïns de l'Horta va transmetre a l'Ajuntament les peticions dels habitants d'este barri singular per ser el més allunyat del centre de la ciutat.

Hui, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, en la sessió de treball amb els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, i l'Associació de Veïns de Ciutat Jardí-Saladar, en la qual també ha participat l'edil d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha anunciat que ja s'han realitzat les primeres actuacions compromeses en l'Horta.

"Les necessitats que van plantejar els veïns —ha dit Pellicer— eren quant a neteja, esbrossat de camins i millores en il·luminació". L'edil ha assenyalat que s'han netejat alguns d'estos camins i "s'han reparat fanals" en les zones amb una il·luminació menys eficient. Respecte a algunes de les vies que no disposen encara de suficients fanals, des dels servicis tècnics municipals "s'està projectant la seua ampliació", i també "l'asfaltat de camins com el de la Mitja Llegua, el Camí Vell d'Alfàs amb el càmping Almafrà".

Ana Pellicer així mateix ha anunciat que "es troben en tràmit de licitació" les rotondes de l'Estanquet i la projectada en l'encreuament d'Orozco amb Severo Ochoa, totes dos dins del projecte d'Accessibilitat Universal i que milloraran la circulació de vehicles i la seguretat dels vianants.