Lliurament de diplomes del Programa de Suport Educatiu per a estudiants de Primària

L'Ajuntament va instal·lar equips d'aire condicionat a les aules per a garantir el benestar d'alumnes i professorat
0
0
Lliurament de diplomes del PAEV en l'Ausiàs March.
Lliurament de diplomes del PAEV en l'Ausiàs March.

Tots els participants han sigut subvencionats al 100% per l'Ajuntament

Amb el lliurament dels diplomes acreditatius, el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV), de la Regidoria d'Educació, ha finalitzat hui. Alumnes i professors s'han donat cita en les instal·lacions del CEIP Ausiàs March per a recollir els seus diplomes acreditatius en un acte en el qual han intervingut l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Educació, Maite Moreno.

Toni Pérez ha assenyalat que el PAEV és un programa que servix per a "millorar el rendiment acadèmic" dels alumnes en un any en què ha sigut "més necessari que mai", donada la situació viscuda després del confinament i la crisi sanitària provocada per la Covid-19. En este context, l'Ajuntament ha oferit el programa de manera totalment gratuïta i ha permés que es beneficien d'ell 70 estudiants. "L'objectiu –ha dit l'alcalde– és facilitar que totes les famílies puguen tindre accés a este recurs de manera accessible" i demostrar que "la ciutat està al costat de les seues famílies i dels seus més xicotets veïns i veïnes".

Per a garantir el benestar d'alumnes i professorat durant el procés d'ensenyament, l'Ajuntament ha contribuït addicionalment amb la instal·lació d'equips d'aire condicionat en les tres aules de l'Ausiàs March destinades a l'activitat. També s'ha garantit que el servici educatiu s'haja prestat dins dels més estrictes protocols, garantint en tot moment les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries i acadèmiques, aplicant el protocol sanitari per al desenvolupament d'activitats de temps lliure i oci educatiu de la Generalitat.

Entre les mesures adoptades, l'ús obligatori de gel hidroalcohòlic, estores, desinfectants, presa de temperatura, distància de seguretat mínima d'1,5 metres, sistemes de ventilació, de neteja i desinfecció, material individualitzat, i entrades i eixides de manera gradual. A més, es va redactar un protocol d'actuació específic per si algun participant haguera mostrat símptomes que, afortunadament, no va caldre aplicar.

Toni Pérez ha finalitzat la seua intervenció recordant i agraint el treball realitzat per l'equip de funcionaris municipals que any rere any està del PAEV que pretén que "la tornada a escola siga amb les màximes garanties perquè tinguem uns xics més preparats que mai."