Liliana Fernández i Pablo Sánchez premiats en la VIII Gala de l'Esport com a millors esportistes en la temporada 2018-2019

0
0
Liliana Fernández i Pablo Sánchez premiats en la VIII Gala de l'Esport com a millors esportistes en la temporada 2018-2019
Liliana Fernández i Pablo Sánchez premiats en la VIII Gala de l'Esport com a millors esportistes en la temporada 2018-2019

La jugadora olímpica de voleibol de platja, Liliana Fernández Steiner, i el corredor de BMX, Pablo Sánchez Molina, van ser guardonats durant la VIII Gala de l'Esport de Benidorm com els millors esportistes individuals de la temporada 2018-2019; una modalitat en la qual també van ser nominats Jonathan Moreno Bueno (Taekwondo ITF), José Carlos Caballero (Futbol Platja), Erik Carrió i Rubén Martínez (Voleibol de platja) i Jaime Baldó (Wakeboard) en categoria masculina; i Lucia Serralta (Caiac de Mar), Eliana Sotelo (Triatló), Emma Izquierdo (Kick Boxing) i Alba Núñez (Taekwondo ITF) en categoria femenina.

L'acte celebrat un any més al Palau d'Esports l'Illa, va comptar amb una massiva afluència de públic entre esportistes, clubs, familiars i amics dels premiats; i va reconéixer també la trajectòria de nombrosos esportistes de la localitat en les diferents categories base i disciplines esportives.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, va obrir l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez, i una nodrida representació de la Corporació municipal.

Els reconeixements als esportistes de l'esport base van ser els següents. En categoria benjamí: Quico Berenguer, Nelli Airumian i Paula Rogel Moreno. En categoria aleví: Omar Oilev, Daniel López, Eduardo Martín, Laia Rodriguez, Isabel Bedoya i Elisabeth Sánchez.

En categoria infantil els reconeixements van ser en categoria masculina per a Axel Macías, Ramón González, Hugo Marín, Erik Vardunas, Hugo Romeu, Victor López, Carlos Rogel, Josep Peral i Marko Mijanovic; mentre que en categoria femenina van ser per a Natalia Expósito, Maggie Villacañas, Marina Gregorio, Andrea Fernández i Ane Armes.

En categoria cadet els reconeixements van ser per a David Yarosh, Marcos Molina, Bruno Mora, Ximo Gómez, Alex Ortiz, Daniel Grau, Martin Mora, Raúl Fernández, Andy Nieto, Ivan Titov, Hugo Fuertes, Ángel Campiña, Álvaro Díaz, Ignacio Rubio, Pedro Gallardo, Manuel Gutiérrez, Vicent Giménez, Gonzalo Meseguer, Alejandro Rivas, Mariano Cebrián i Martín Cervera en categoria masculina; i Marina Garrigós, Paula Montes, Ana Gonzaga, Laura García i Lucía Tolmos en categoria femenina.

En categoria juvenil el reconeixement va ser per a Julián López, Juan Francisco González, Paco Juan Navarrete i Pepe Casamayor en categoria masculina; i Lucía Fuentes, Henar Martínez, Patricia Madaleno, Ana Serralta i Paula Muñoz en categoria femenina.

Els premiats en categoria Júnior van ser Fernando Sanabria, Samuel Arredondo, Kira Dalua i Lucía González.

Finalment, en categoria Màster els guardonats van ser Diego Cortés, Modest Romeo, Daniel Armas, Piero Cherubini, Domingo Seguí i Emma Segòvia.

En l'apartat de clubs, van ser premiats pels seus assoliments esportius el CF Atlético Ciudad de Benidorm, Club Voleibol Playas de Benidorm, CF Calvari Benidorm, Club Baloncesto Benidorm, Club Náutico Benidorm, Elites Bikes Unión Ciclista, Club d'Esports i Muntanya Ultra Trail, Club Balonmano Benidorm i Club Pilota Benidorm.

La gala també va tindre un moment emotiu amb el lliurament d'esments especials. En primer lloc, es va premiar al Centre Educatiu Doble Amor per la seua participació en els jocs UPAPSA, sent l'entitat que major representació va tindre en ells, i pel seu foment de l'esport inclusiu durant estos anys. Així mateix, va haver-hi una menció honorífica pòstuma a Francisco Mas Martín, per la seua labor al capdavant del futbol aficionat. Francisco Mas va ser jugador i organitzador de la Lliga Futbol 7 de Veterans en els seus inicis en els camps de 'Retoretes' en 1999, i va ser membre de la Festa El Calvari, integrant i organitzador del Cross Popular El Calvari, directiu fundador del CF Calvari Benidorm i membre actiu de la Penya Valencianista de Benidorm, destacant la seua bondat com a persona. La seua dona Mari Carmen Cerdán i el seu fill Quico Mas van recollir el seu esment.

L'alcalde de Benidorm va tancar la VIII Gala de l'Esport felicitant els organitzadors de l'esdeveniment per l'excel·lent desenvolupament, i també als premiats pel seu reconeixement i per l'esforç realitzat durant tota la temporada 2018-2019. Toni Pérez va posar l'accent en la fortalesa de la ciutat en matèria esportiva. "Som molt forts gràcies a l'esforç que feu cadascun de vosaltres de manera individual. I dic que Benidorm és molt fort perquè prop de 4.000 persones practiquen esport organitzat en competició en clubs en més de 70 modalitats esportives, i tenim més de 200 instal·lacions tant públiques com privades per a la pràctica de l'esport".