L'exposició del Nous Creadors reunix 29 pintures i escultures d'autors de tota Espanya

La mostra romandrà en l'Espai d'Art de l'Ajuntament fins al 27 de març
0
0
L'exposició del Nous Creadors reunix 29 pintures i escultures d'autors de tota Espanya
L'exposició del Nous Creadors reunix 29 pintures i escultures d'autors de tota Espanya

Des d'este matí es pot visitar en l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament de Benidorm l'exposició de la trenta-unena edició del Concurs de Nous Creadors de Pintura i Escultura que, com cada any, organitza la Regidoria de Joventut.

Jaime Jesús Pérez, responsable de Joventut, al costat de membres de la corporació i públic en general, han realitzat el primer recorregut per una mostra que reunix 29 creacions realitzades per artistes d'entre 14 i 35 anys de tota Espanya. El regidor ha desvelat que "dels 29 participants, 15 són homes i 14 dones i, entre les obres exposades, sis són de menors d'edat".

Sobre la procedència dels treballs, Jaime Jesús Pérez ha assenyalat que provenen "de totes les parts d'Espanya, i per descomptat de Benidorm i la seua comarca". Artistes de La Nucia, Finestrat, Sant Vicent o Alacant, els més pròxims i també de València, Sevilla, Madrid i algunes localitats de Catalunya.

La mostra de Nous Creadors romandrà en l'Espai d'Art fins al 27 de març, dia en què, a les 12.30, es llegirà la decisió del jurat. "Els premis –ha recordat Pérez– són 1.000 euros a la millor pintura i 1.000 euros a la millor escultura" als quals cal afegir el guardó a la millor obra d'un menor d'edat, valorat en 100 euros i un esment especial addicional.

El regidor de Joventut ha valorat molt positivament la qualitat i tècniques diverses dels treballs exposats i s'ha declarat partidari de continuar "fomentant i impulsant" accions que promoguen la cultura entre els jóvens de Benidorm, així com de la resta d'Espanya, com el Nous Creadors.