L'Espai Coworking Benidorm estudia incorporar noves iniciatives emprenedores

0
0
L'Espai Coworking Benidorm estudia incorporar noves iniciatives emprenedores
L'Espai Coworking Benidorm estudia incorporar noves iniciatives emprenedores

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha mantingut una trobada amb emprenedors i membres de les associacions situades en l'Espai Coworking Benidorm, el punt de cotreball que l'Ajuntament posa a la disposició dels emprenedors de la localitat perquè puguen dur a terme la fase inicial dels seus projectes empresarials.

Mónica Gómez s'ha entrevistat amb representants d'algunes de les iniciatives de l'Espai Coworking que abasten àrees com els servicis marítims, el màrqueting sensorial, el turisme sociosanitari, l'atenció sociosanitària a domicili, l'arquitectura sostenible, o la infografia. Així mateix, l'edil ha informat de noves sol·licituds de projectes que podrien instal·lar-se en les dependències municipals per a "contribuir —ha precisat Gómez— a la millora i diversificació del teixit empresarial i a la creació d'ocupació a Benidorm".

L'Espai Coworking Benidorm acull en les seues instal·lacions, a més dels projectes citats, a l'Associació de Joves Empresaris de la Marina Baixa (JOVEMPA) i a l'Associació de Dones Empresàries de la Marina Baixa (MEMBA). Disposa d'una superfície de 145 m² d'espais diàfans, sala de reunions i també dels servicis necessaris perquè les persones emprenedores puguen llançar les seues iniciatives sense cost durant els seus primers sis mesos de vida.