Les banderes Qualitur onegen a les platges de Benidorm

Visit Benidorm signa un conveni de col·laboració amb Turisme pel qual rebrà 210.000 euros
0
0
Les banderes Qualitur onegen a les platges de Benidorm
Les banderes Qualitur onegen a les platges de Benidorm

Des de hui onegen a les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas, i en les cales de l'Almadrava i del Ti Ximo de Benidorm, les banderes Qualitur, distinció atorgada per la Generalitat valenciana que certifica l'excel·lència en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha hissat l'ensenya a la platja de Llevant, en la confluència de l'avinguda d'Alcoi amb el passeig, en un acte en el qual ha estat acompanyat per l'edil de Platges, Mónica Gómez; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director general de Turisme, Herick Campos; el president de la patronal autonòmica hotelera, HOSBEC, Toni Mayor; i representants de tots els grups municipals.

Davant la nova bandera que oneja al costat de la blava i a la d'Espanya, l'alcalde ha recordat l'"esforç" que ha suposat aconseguir-les. "Ací està –ha dit– la qualitat que és la nostra raó de ser". Benidorm "mai ha viscut d'esquena a les seues platges, ni a la mar", per això, l'obtenció d'este guardó "té un valor fonamental" i encara més "en els moments complicats i d'incertesa" que ha viscut la ciutat.

Toni Pérez ha reivindicat la voluntat de "treball" de Benidorm amb l'objectiu de "sumar a la marca Comunitat Valenciana", convertida en un projecte "comú" per a tots els valencians.

En este sentit, el secretari autonòmic de Turisme ha incidit en què "la Q de 'qualitat' no es regala a ningú". És un programa de la Comunitat Valenciana que "permet identificar que una platja no és només una platja" sinó que per diferents motius el seu "Ajuntament ha fet possible que siga una experiència turística" de primer ordre pel seu equipament "i tot el que envolta a la platja en si".

Colomer ha defensat amb vehemència l'actitud de Benidorm durant "el pitjor de la pandèmia" perquè ha sabut continuar emetent "un missatge molt potent al voltant del món" en el qual "el primer és la qualitat, la responsabilitat, la confiança, la credibilitat i la reputació". Colomer ha reconegut la labor realitzada a Benidorm. "En això –ha precisat– sempre estarem agraïts a la ciutat de Benidorm pel que ha fet en este 2020". El secretari de Turisme, també ha subratllat que el "gratificant per a tots" que haja sigut que la premsa internacional destacara l'organització de les platges de Benidorm, a través del programa Benidorm Beach Safety, que ha llançat "un missatge de confiança i de seguretat que és la millor operació de màrqueting que es pot llançar en este moment".

Certificació Protocol ON

Després de la hissada de la bandera, ha tingut lloc a l'hotel RH Corona del Mar un acte en el qual l'administració autonòmica ha entregat a set establiments hotelers de Benidorm la primera certificació Protocol.ON que garantix la màxima prevenció d'estos establiments davant la Covid-19. Així mateix, Francesc Colomer ha signat un acord de col·laboració amb Visit Benidorm pel qual la Fundació rebrà 210.000 euros per a fomentar la seua activitat.