Les banderes blaves de Benidorm ja onegen en Llevant, Ponent i Mal Pas

0
0
Les banderes blaves de Benidorm ja onegen en Llevant, Ponent i Mal Pas
Les banderes blaves de Benidorm ja onegen en Llevant, Ponent i Mal Pas

El guardó de la Fundació Europea d'Educació Ambiental certifica la qualitat de les platges

Les tres platges de Benidorm (Llevant, Ponent i Mal Pas) lluïxen un any més, des d'este matí, les seues tres banderes blaves, el guardó que anualment atorga la Fundació Europea d'Educació Ambiental. Amb esta ensenya queda certificada la qualitat de les seues aigües de bany, la gestió ambiental, els servicis, instal·lacions i la informació que s'oferix als usuaris.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, juntament amb el regidor de Platges, Lorenzo Martínez, i els companys de corporació Ana Pellicer, Arturo Cabrillo, María Jesús Pinto i María Teresa Àguila, al costat de personal tècnic de la Regidoria de Platges, han realitzat este matí el tradicional hissat de la bandera que enguany he tingut lloc per primera vegada en la platja del Mal Pas.

Que Benidorm renove any rere any les seues banderes blaves "ve a demostrar –ha dit Toni Pérez- la qualitat de les nostres platges, de les nostres arenes i l'Afalac amb què es tracten". L'alcalde ha fet referència al "treball incansable" de la Regidoria de Platges i ha destacat la dedicació de totes les empreses concessionàries i funcionaris públics "que posen a l'abast de les nostres platges el millor i el més gran dels seus esforços". Amb les noves ensenyes que des de ja lluïxen Llevant, Ponent i Mal Pas Benidorm ha demostrat que "continua sent un referent en la qualitat" en el que constituïx "la nostra major riquesa i el nostre major tresor", ha finalitzat l'alcalde..