L'auditori Óscar Esplá estrena hui nou escenari i nova rampa d'accés

L'Ajuntament ha invertit 14.700 euros en l'adaptació de la infraestructura que estrenarà Asmibe
0
0
Nou escenari de l'Óscar Esplá
Nou escenari de l'Óscar Esplá

L'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera estrenarà hui un nou escenari modular d'alumini i tauler fenòlic, especialment adaptat, i una nova rampa d'accés posterior per a facilitar el muntatge d'espectacles i les activitats que durant tot l'any se celebren en este espai públic, la majoria organitzades per entitats culturals i socials de Benidorm.

Els regidors de Benestar Social, Ángela Llorca; Cultura, Jaime Jesús Pérez; i Obres, José Ramón González de Zárate, han supervisat este matí la posada a punt de la instal·lació que estrenarà hui mateix ASMIBE, l'Associació de Persones amb Discapacitat de Benidorm, amb la celebració de la dissetena edició del seu Festival Benèfic de Convivència. Demà dissabte, 29 de juny, farà el propi el Festival de Bandes de Música 'Ciutat de Benidorm', que organitza la Societat Musical l'Illa.

El responsable de l'àrea municipal de Cultura ha assenyalat que el material és "un contraxapat especial antilliscant i anti humitat, mesura nou per huit metres, d'altura modulable entre els 60 centímetres i un metre". La nova instal·lació municipal disposa també d'una nova rampa posterior "per a millorar l'accessibilitat", i "s'ha adaptat l'espai" per a donar cabuda a un aforament de 120 cadires més.

La inversió realitzada "ascendix a 14.700 euros —ha indicat Jaime Jesús Pérez— que se suma als treballs realitzats amb anterioritat de remodelació dels vestuaris i construcció de banys públics".