L'Ajuntament renova la senyalització de les extensions administratives

0
0
L'Ajuntament renova la senyalització de les extensions administratives
L'Ajuntament renova la senyalització de les extensions administratives

La inversió prevista en les cinc EAM de la ciutat aconseguirà els 14.000 euros

La Regidoria d'Extensions Administratives Municipals ha iniciat el procés de modernització de les cinc extensions administratives (EAM) de l'Ajuntament de Benidorm. Els treballs consistixen la modernització dels dissenys de la senyalització i en l'elaboració de nous suports frontals i laterals, a més s'estan actualitzant els monòlits d'informació i localització, els que oferixen el primer impacte visual i assessoren els qui acudixen a les dependències municipals.

Les oficines que a poc a poc s'aniran adaptant la nova senyalització, disposaran de nous rètols identificatius en les seues façanes on es distingirà clarament el nom de l'extensió, l'escut de la ciutat i els indicadors de localització. Sobre este tema s'està utilitzant com suport plaques de metacrilat, banderoles, vinils, etc., també s'està substituint els anteriors. El cost total de l'operació de modernització de les cinc EAM ascendix a 14.000 euros (IVA inclòs).

La regidora d'Extensions Administratives Municipals, María Jesús Pinto, ha realitzat este matí una visita a l'Extensió Administrativa del Racó de l'Oix acompanyada per la seua coordinadora, Rocío Lozano i ha recordat que amb este rejovenit s'aconseguix millorar considerablement unes oficines que "componen una part molt important del sistema d''Atenció al Ciutadà' de l'Ajuntament de Benidorm".