L'Ajuntament lliurarà demà màscares a la població empadronada de 18 a 65 anys

L'horari de recollida en els sis punts de lliurament habilitats serà de 09.30 a 13.30 hores
0
0
L'Ajuntament lliurarà demà màscares a la població empadronada de 18 a 65 anys
L'Ajuntament lliurarà demà màscares a la població empadronada de 18 a 65 anys

L'Ajuntament de Benidorm realitza demà dimecres, 15 de juliol, "un nou lliurament massiu de màscares a població empadronada, en este cas persones que es troben en la franja d'edat de 18 a 65 anys", segons ha traslladat hui l'alcalde, Toni Pérez, qui ha incidit en què "mancant una vacuna, la prevenció i la responsabilitat són les mesures més efectives per a combatre la Covid-19".

Igual que la setmana passada, quan es van subministrar màscares als majors de seixanta-cinc anys, este lliurament es farà en els sis punts habilitats per l'Ajuntament per al programa municipal '*Menjadors a casa', en horari de 09.30 a 13.30 hores. Per a recollir les màscares n'hi ha prou amb aportar el DNI en el punt disposat més pròxim al domicili: Casa del Fester, centres socials 'José Llorca Linares' i La Torreta, i els CEIP El Murtal, Ausiàs March i Els Tolls.

Toni Pérez ha recordat que "la normativa sanitària dictada pel Govern d'Espanya establix que és obligatori usar màscara sempre que no es puga mantindre una distància física d'almenys 1,5 metres"; i ha agregat que "des de l'Ajuntament, continuarem treballant en la prevenció, facilitant a la població empadronada estos sistemes de protecció". "L'atenció a la població, especialment la més vulnerable, ha sigut una prioritat per a este Ajuntament des que es va iniciar la pandèmia i el continuarà sent", ha afirmat.

Com en anteriors ocasions, personal municipal i voluntaris de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva (#RAC) atendran els sis punts habilitats per al repartiment de màscares, on també es procedirà al lliurament dels menús setmanals del programa 'Menjadors a casa', que l'Ajuntament mantindrà durant tot el mes de juliol.

L'alcalde ha afegit que "a més del repartiment de màscares fet la setmana passada als majors de seixanta-cinc anys i el que realitzarem demà, també estem entregant estos sistemes de protecció a la població infantil que assistix a programes i activitats organitzades per l'Ajuntament o que són usuaris de dependències municipals".

Així, "ja estem entregant màscares entre la població infantil que al llarg de l'estiu participe en els cursos de les escoles esportives municipals i en el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV), o el que acudix als espectacles de '*Teatre d'*Estiu' organitzats per la Regidoria de Cultura al Parc de Foietes". També estan rebent màscares "els xiquets i xiquetes que acudixen a la biblioteca municipal i a l'alumnat de 2 a 3 anys de les escoles infantils municipals".