L'Ajuntament entrega màscares a la població infantil de programes i activitats municipals

Hui mateix s'ha iniciat este nou repartiment, que arribarà a les escoles esportives i infantils, a l'alumnat del PAEV, al públic del Teatre d'Estiu i als usuaris de la biblioteca
0
0
L'Ajuntament entrega màscares a la població infantil de programes i activitats municipals
L'Ajuntament entrega màscares a la població infantil de programes i activitats municipals

Benidorm entregarà màscares a la població infantil que assistisca a programes i activitats organitzades per l'Ajuntament o que siguen usuaris de dependències municipals. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "l'atenció i cura de la població infantil ha sigut una de les prioritats de l'acció d'este Ajuntament des que es va iniciar la crisi sanitària de la Covid-19, i continua sent-ho en este moment en el qual cal mantindre totes les mesures de prevenció i no abaixar la guàrdia".

Per això, "a partir de hui mateix realitzarem un nou repartiment de màscares entre la població infantil que al llarg de l'estiu participe en els cursos de les escoles esportives municipals i en el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV), i també al qual acudisca als espectacles de Teatre d'Estiu organitzats per la Regidoria de Cultura al Parc de Foietes".

A més, s'entregaran estos de sistemes protecció "als xiquets i xiquetes que acudisquen a la biblioteca municipal i a l'alumnat de 2 a 3 anys de les escoles infantils municipals".

Toni Pérez ha recordat que "justament la població infantil va ser a la primera a la qual entreguem màscares de manera massiva durant l'estat d'alarma, per a propiciar que pogueren gaudir amb seguretat de les seues primeres eixides autoritzades; una mesura que posteriorment vam fer extensiva a la resta de persones empadronades a Benidorm, posant especial atenció en el segment poblacional més vulnerable: els majors de seixanta-cinc anys". De fet, hui mateix s'ha realitzat un nou repartiment de màscares entre les persones de seixanta-cinc anys en avant en els sis punts habilitats per l'Ajuntament per al lliurament dels menús del programa escolar municipal '*Menjadors a casa'.

L'alcalde ha remarcat que "des de l'Ajuntament continuarem apostant per la prevenció i per aplicar estrictament totes les directrius i normatives sanitàries en les activitats i programes que s'organitzen, com ja hem fet a l'hora de planificar i ordenar la volta a les escoles infantils municipals, en la posada en marxa del PAEV, en el desenvolupament de les escoles esportives i en la programació cultural". En tots estos casos, s'han adaptat les instal·lacions, aforaments i operatives dels programes i activitats per a garantir el manteniment de la distància de seguretat i complir amb els contingents màxims de participants que marca la normativa estatal i autonòmica.