Izal, La Bien Queridai Javiera Mena encapçalen els sis nous confirmats per a Low Festival

Perro, Amatria i La Plata completen esta primera tanda de noms nacionals, que s'unixen a The Chemical Brothers i Phoenix
0
0
Izal, La Bien Queridai Javiera Mena encapçalen els sis nous confirmats per a Low Festival
Izal, La Bien Queridai Javiera Mena encapçalen els sis nous confirmats per a Low Festival

El preu dels abonaments, actualment des de 60 euros, pujarà esta nit.

Un any més, Low Festival aposta per alegrar la Nit de Reis amb un dia d'antelació. Els reis lowers ja han arribat i han deixat sis noves confirmacions per a Low Festival 2018: els nacionals Izal, La Bien Querida, Perro, Amatria i La Plata, i Javiera Mena en el plànol internacional.

Izal és un dels grans noms del país. Una banda que ha crescut en paral·lel a Low Festival i que, per tant, no podia faltar en el 10é aniversari de la cita benidormera. Serà l'única data de presentació d'"Autoterapia", el seu esperat nou treball, en la província d'Alacant.

Qui ha publicat nou disc en el tram final de 2017 és La Bien Querida. "Fuego" marca l'enèsim gran àlbum per al projecte d'Ana Fernández-Villaverde, amb cançons com "7 días juntos" o "Dinamita", destacades per la premsa com a nous baluards de la seua carrera al costat de les ja mítiques "9.6", "Muero de Amor" o "Hoy".

Javiera Mena està de tornada amb "Dentro de ti", un single en el qual el seu pop electrònic, tan ballable com sempre, s'endinsa en nous sons, com el balearic. Arribarà a Low Festival 2018 per a demostrar, com va fer en l'edició 2016, per què és el gran estel xilé del pop independent.

Uns altres amb nou material en 2018 són Perro. El quartet murcià està a punt de publicar "Tròpic lumpen", un nou disc per al qual han comptat amb el mateix masteritzador que artistes de la talla de Courtney Barnett o King Gizzard. Els seus nous temes prometen tornar a oferir eixos tocs d'humor absurd i sons kraut que tant els caracteritzen.

Amatria debutarà el pròxim mes de juliol en Low Festival. Joni Antequera ha aconseguit el seu punt més àlgid amb "Algaravia", un àlbum en el qual les seues lletres auto paròdiques i malenconioses han trobat el maridatge perfecte en la música de ball i els ritmes llatins.

Tanca esta ronda de confirmacions una de les revelacions nacionals del passat 2017. Els valencians La Plata han col·locat "Un atasco" entre els millors temes de 2017 gràcies a una melodia pop redona i al seu innegable nervi punk. Seran un dels nous valors del #Low2018.

Els abonaments de tres dies per al Low Festival estan a la venda per 60 euros en lowfestival.es. Esta nit pujaran de preu. També estan disponibles els abonaments VIP (120 euro) i els últims 100 tiquets VIP Pool (160 euros).

Per a més informació, contacta amb comunicacion@lowfestival.es