La I Travessia Platja de Llevant s'incorpora al calendari esportiu de Benidorm

0
0
La I Travessia Platja de Llevant s'incorpora al calendari esportiu de Benidorm
La I Travessia Platja de Llevant s'incorpora al calendari esportiu de Benidorm

La prova tindrà un circuit circular de 3.500 metres i participarà un màxim de 120 nadadors

Diumenge que ve, 16 de juliol, a partir de les 9.00 hores, tindrà lloc la I Travessia Platja de Llevant nadant, organitzada pel Club Esportiu Finisher i l'Ajuntament de Benidorm. Així ho han anunciat este matí, en roda de premsa, el regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, juntament amb els membres del club Miguel Ángel Martín i Fabián Villena.

Cabrillo ha dit que l'eixida i arribada "es realitzaran des de l'inici de la platja de Llevant, al costat de la plaça del Torrejó, en un circuit circular de 3.500 metres" que discorrerà al llarg de tota la platja. L'edil ha assenyalat que podran participar "un nombre màxim de 120 nadadors" en dos "categories absolutes: masculina i femenina" i amb edats compreses entre els 18 anys d'ara endavant".

Miguel Ángel Martín, president de Finisher, ha agraït la implicació de la Regidoria en la promoció d'una prova que "pretén consolidar-se" i que aposta "pels nadadors" perquè "tots nosaltres som nadadors". Martín també ha anunciat que l'organització "ha preparat la borsa del nadador amb molts regals" com una samarreta, o una tovallola commemorativa. A més se sortejaran obsequis, detalls de les empreses col·laboradores.

Finalment, Fabián Villena, ha recordat que el Club Esportiu Finisher és una entitat que agrupa a esportistes de diferents disciplines però "fonamentalment la natació, la carrera a peu i el ciclisme", són "competidors de triatló" i que el club ha decidit finalment situar la seua seu a Benidorm amb l'objectiu de "participar en tot tipus d'activitats esportives" que se celebren en la ciutat perquè la seua oferta esportiva siga "referència del que pot suposar Benidorm en l'ambient de l'esport en general".

L'organització de la prova ha obert la web www.travesiabenidorm.com amb la qual es pretén donar a conéixer l'esdeveniment. Des d'este portal es poden inscriure els nadadors interessats a participar en la I Travessia Platja de Llevant de Benidorm.