Festival Musical a favor de Càritas Benidorm

0
0
Festival Musical a favor de Càritas Benidorm
Festival Musical a favor de Càritas Benidorm

'Ama2 hasta la eternidad' és un musical organitzat per la Diòcesi d'Oriola-Alacant que es representarà en l'auditori Julio Iglesias el pròxim 13 de maig

L'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aiguera serà l'escenari on el pròxim 13 de maig se celebrarà el musical 'Ama2 hasta la eternidad' a benefici de Càritas Benidorm. El musical està organitzat per la Diòcesi d'Oriola-Alacant i arriba a la nostra ciutat amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social.

L'edil de Benestar Social, Ángela Llorca, el rector Jesús Rosillo Peñalver, així com Sola i Elvira en representació de Càrites han presentat este matí este musical, que explica la història d'amor d'un xic i una xica, el missatge de la qual és no perdre l'esperança davant les adversitats. El repartiment ho componen al voltant de 60 joves de les diverses parròquies, comunitats i moviments de la Diòcesi d'Oriola-Alacant.

Ángela Llorca ha animat a la ciutadania de Benidorm a "gaudir d'este magnífic espectacle i omplir l'auditori per a col·laborar amb la labor tan important que desenvolupa Càritas en la nostra ciutat". Les entrades, a la venda al preu de 10 euros, es poden adquirir en totes les parròquies de Benidorm, en el quiosc de la Plaça Triangular i el mateix dia del musical en les taquilles del parc.

El rector Jesús Rosillo ha agraït "el suport de tots per a portar esta obra a Benidorm" i ha explicat que el musical "pretén anunciar amb un missatge jove el missatge de Jesucrist, l'anunci de l'Evangeli". També ha subratllat la "labor social" que es pretén aconseguir gràcies a la recaptació per la venda d'entrades.

Les representants de Càritas han fet una crida "perquè tots ens ajuden i s'embenen totes les entrades", al mateix temps que han agraït "el suport de l'Ajuntament, dels voluntaris i de totes les entitats que col·laboren amb nosaltres al llarg de tot l'any". També han anunciat que en l'esdeveniment se sortejarà un quadre del pintor local José Albero.